[mk6] gdzie znajduje się antena radiowa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk6] gdzie znajduje się antena radiowa
witam. mam taki problem, otóż radio nie działa, szumi cały czas. w związku z tym pewnie problem będzie leżał po stronie anteny, tylko pytanie gdzie ona jest?
[mk6] Re: gdzie znajduje się antena radiowa
w tylnej szybie tj w klapie
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
W klapie nad szybą jest również wzmacniacz radiowy, najczęsciej przecierają się kable w peszlach przechodzacych z klapy, sprawdź tez czy masz antene wpięta do radia.
Witam.Koledzy pomozcie.Jak dostac sie do slupka c,musze sie dostac do anteny i mam przerwany przewod od spryskiwacza.Fajnie by bylo gdyby jakies zdjecia?
MK7 2016 1,2 TSI CYVB
[media][/media]Witam mam podobny problem z radiem nie łapie mi sracji w ustawieniach radia pokazało że nie podłączona jest antena 1 i 2 . Wykrecilem radio sprawdziłem czy jest podpieta antena i ieden kabel był więc poszedłem dalej rozebralem tylną klapę i co teraz? Pomóżcie
Czy to co jest na zdjęciu to wzmacniacz?
Jakiś problem ze zdjęciem
Czy to co jest na zdjęciu to wzmacniacz?
Jakiś problem ze zdjęciem