16V PL , KR , 9A z digifantem
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Nowicjusz
- 100pa
- Mały gagatek
- Auto: MKII GTI 16V
- Silnik: PL
Re: 16V PL , KR , 9A z digifantem
Mam pytanie odnośnie czujnika temp wody w głowicy w pl. Czujnik jest dwupinowy ten po lewej stronie czy przewody idące do niego można przemieniać czy nie. Do niego są podłączone dwa przewody koloru brązowo zielony i brązowo biały?
~GTI~GTI~GTI~ https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=616781
Uporałam się z tym mocnym falowaniem - doprowadziliśmy odmę tam gdzie była przed założeniem digifanta czyli przed przepustnicą.
Zostało mi brak mocy na pb prawie wcale nie jedzie na lpg jedzie trochę lepiej. Przyśpiesza jakby chciał a nie mógł czasami przy wduszeniu przyspieszenia do podlogi zrobi lekką żabkę.
Obstawiam sondę.
Czy mógłby mi ktoś wysłać zdjęcie wtyczki od sondy z pf oraz jak tam idą przewody?
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Zostało mi brak mocy na pb prawie wcale nie jedzie na lpg jedzie trochę lepiej. Przyśpiesza jakby chciał a nie mógł czasami przy wduszeniu przyspieszenia do podlogi zrobi lekką żabkę.
Obstawiam sondę.
Czy mógłby mi ktoś wysłać zdjęcie wtyczki od sondy z pf oraz jak tam idą przewody?
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Witam. Gdzie powinien być podłaczony pin nr 1 czyli sygnał z rozrusznika w Digi 1? Tam powinno być podane stałe 12v po zapłonie dobrze rozumiem? Mam przerobione 9a na digi jeden i ten pin jest wolny nie podłaczony i dlatego mnie to zastanawia....
Czy digifant z 2E i ABK z Audi to jest to samo czy któryś jest z jakiś względów lepszy? Wiem, że wtryski są inne bo ABK ma takie jak DIGI II z PB/PF