BV50 - jak zdjąc vnt ?!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
BV50 - jak zdjąc vnt ?!
Czasami jest mozliwosc jego dorobienia itd, mniej wiecej tylko pokazalem w jaki sposob ja sobie z tym poradzilem.
BV50 - jak zdjąc vnt ?!
podaj jakiej jest srednicy ten klucz. Mysle ze jak ktos w domu ma jakies kawalki preta o tej srednicy badz rure spasuje to mozna sobie tam napawac te trzy cycki albo przykrecic kawalek srubki i spawareczka przylapac i juz klucz mamy.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
BV50 - jak zdjąc vnt ?!
Wiadomo, że jak się ma gdzie i czym to praktycznie wszystko jest do zdrutowania. Już nie jeden właśnie pisał odnośnie wymiarów, ale trochę ciężko tak z du py jest to zwymiarowac, w zależności od BV są w nich różne średnice i różne klucze do tego potrzebne by były. Mając suszarkę na wierzchu najwygodniej jest wtedy sobie to przypasowywac. A odnośnie tych trzech cycków to nie wiem, bo same spawy mogłyby chyba nie wytrzymac siły potrzebnej do odkręcenia. Można by to przydrutowac jeszcze z cienkiego płaskowniczka, zrobic trójkąt wpasowujący się w te ząbki, w środku wspawac kawałek pręta lub śrubki, jakaś rurka w górę i tak próbowac odkręcic.
Fahoo, a Ty masz do tego specjalne profi klucze, czy też jakieś dorabiane ?
Fahoo, a Ty masz do tego specjalne profi klucze, czy też jakieś dorabiane ?
Re: BV50 - jak zdjąc vnt ?!
Witam , moze kumus pomoge , zrobilem klucz do odkrecania nieszczesnej nakretki VNT i zdala egzamin. Ponizej kilka zdjec.
Cos te zdjecia nie moge dodac , probuje ale bez skutku , ktos mi doradzi co i jak to zrobic?
Może za duży format zdjęcia. Tak ze 3 Mpx nie większe.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Wyswietla mi ze od 1 czerwca 2019 zostanie usunieta mozliwosc dodawania zdjec wiec chyba sie nie da