Nie przejmuj się kolego tym bzdurnym gadaniem jak masz jakieś wątpliwości zapraszam na przejażdżkę prawie 10 letnim dsg...
Kupno golfa jako daily car z uśmiechem
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Re: Kupno golfa jako daily car z uśmiechem
Dreyfus, pokaz jeszcze autorowi ze Twoj passat nie jest bity tzn ze autor nie ma co sprawdzać bo każdy golf 6r tez nie jest bity
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Trzeba komunikacją miejską jeździć, wówczas koszta będą najniższe.
Poza tym nie ma co kupować auta używanego, bo oleje trzeba wymieniać, filtry, opony, ogólnie auta się psują bo ulegają zużyciu, szkoda pieniędzy, albo nowe albo rower albo komunikacja miejska, PKP, SKM, PKM, są auta na minuty, na wynajem, po co, nie idźcie tą drogą
Poza tym nie ma co kupować auta używanego, bo oleje trzeba wymieniać, filtry, opony, ogólnie auta się psują bo ulegają zużyciu, szkoda pieniędzy, albo nowe albo rower albo komunikacja miejska, PKP, SKM, PKM, są auta na minuty, na wynajem, po co, nie idźcie tą drogą
hahah,
jak ktoś n forum ma 6R albo 7GTI to by było najleipej chociaż też nie raz okazywało się, że forumowe "igiełki" w rzeczywistości były róóóżne.
każde auto trzeba sprawdzić, ale też chyba nie ma co popadać w paranoję.
gość od 6R nie odebrał i ciągle czekam na zdjęcia obiecane. w samych ogłoszeniach przestój, odświeżam, zerkam
jak ktoś n forum ma 6R albo 7GTI to by było najleipej chociaż też nie raz okazywało się, że forumowe "igiełki" w rzeczywistości były róóóżne.
każde auto trzeba sprawdzić, ale też chyba nie ma co popadać w paranoję.
gość od 6R nie odebrał i ciągle czekam na zdjęcia obiecane. w samych ogłoszeniach przestój, odświeżam, zerkam
Nie ma co popadać na spokojnie sprawdzić, ocenić i tyle, co do ogłoszeń trza polować dobre auto długo nie czeka na nowego właściciela.
Tylko wiesz, czy ktoś się przyzna ile w auto włożył albo jakie awarie były?
Raczej nikt na swoje auto jechać nie będzie bo by źle o nim i jego aucie świadczyło
P.S. a tak swoją drogą jeszcze siódemkę GTI rozważasz? Myślałem że sprawa stanęła na tym że szukasz Golfa VI R i koniec
Ostatnio zmieniony ndz sie 25, 2019 13:51 przez Pastusiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli jak zwykle nie kupować bo nijak się nie da od uczciwego sprzedającego auta nabyć, same złomy, grube wydatki i o czym tam jeszcze zapomniałem?
Absolutnie, tylko zaprosić i pokazać "Golfa Plus 1,6 fsi z DSG" i stwierdzić że skoro w nim działa wszystko to w 6R też będzie działać
Absolutnie, tylko zaprosić i pokazać "Golfa Plus 1,6 fsi z
DSG" i stwierdzić że skoro w nim działa nic to w 6R też nie będzie działać
DSG" i stwierdzić że skoro w nim działa nic to w 6R też nie będzie działać
Stanęło na 6R, ale jak Rki nie będzie, a pojawi się 7GTI w perf pack to chyba bym wziął
Ok ja zamiast 7GTI chyba bym już wtedy szukał Megane RS, zapewne młodsze pewnie 3-4 letnie z PL salonu i mocniejsze bo tam były wersje 275 koni.
4 Furtki w musie i "jako taki" bagaznik, zeby mozna bylo skladany wozek wsadzic
A fakt, zapomniałem a nie myślałeś o Astrze K, nie wiem jak to tam się nazywa ale wersja 1,6T 200 koni? one nówki za ok 80 tys chodzą, to kupisz 2latka, troszkę dodasz koni i też pojedzie.
Warto pomyśleć.
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-astr ... llery-open
Warto pomyśleć.
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-astr ... llery-open
Nie bardzo.
To ma być albo auto mega użytkowe z konkretną mocą (E91 335i to był pierwszy strzał), albo fun daily. Astra jako fun daily wg mnie się nie nadaje. Moze opc, ale mimo wszystko wolę golfa
To ma być albo auto mega użytkowe z konkretną mocą (E91 335i to był pierwszy strzał), albo fun daily. Astra jako fun daily wg mnie się nie nadaje. Moze opc, ale mimo wszystko wolę golfa