Golf Plus 2006 rok, czy wejdzie wozek
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Golf Plus 2006 rok, czy wejdzie wozek
Tak jak w temacie, przymierzam sie do zakupu golfa plus, ale czy wejdzie do niego wózek??
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Golf Plus 2006 rok, czy wejdzie wozek
wózek wózkowi nie równy, jednak większość powinna wejść skoro 20 lat temu mieściłem do Polo
Dokładnie ... Skąd wy się ludzie bierzecie... Są wózki spacerówki i wózki 3w1 można tak zadać pytanie by się dało na nie odpowiedzieć? Po za tym kupujesz wózek do auta czy auto do wózka?
Szukałbym Forda Mondeo kombi albo chociażby Octavię kombi. Jaki budżet?
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
Dokładnie. Przy dziecku kombi to podstawa.Pastusiak pisze:Szukałbym Forda Mondeo kombi albo chociażby Octavię kombi. Jaki budżet?
- doggie
- V.I.P.
ja bym kupił Multivana albo Sprintera, na pewno się zmieści
Kolega pyta o plusa z 2006 a proponuje mu się opasłe Mondeo z zardzewiałym podwoziem w dodatk i skorodownymi wahaczami
Kolega pyta o plusa z 2006 a proponuje mu się opasłe Mondeo z zardzewiałym podwoziem w dodatk i skorodownymi wahaczami
odchowałem dwójkę dzieci bez kombi więc moim zdanbiem to żadna podstawa
No tak w latach 70-80 ludzie maluchami jeździli na wakacje tylko chyba trochę się czasy pozmieniały.
I faktycznie lepszy Plus w którym jedyny pewny silnik to 1,6 lub 1,9 tdi rozpędzające auto do setki prawie jak Seicento 1.1
I faktycznie lepszy Plus w którym jedyny pewny silnik to 1,6 lub 1,9 tdi rozpędzające auto do setki prawie jak Seicento 1.1
pastusiak jedyna pewna rzecz, że Ty o silnikach masz blade pojęcie i wszystkim te swoje uprzedzenia pociskasz...
Blade pojęcie czy nie, ale przynajmniej nie traktuje z ignorancją osobę która szuka pomocy i założyła temat.
A gdzie go ktoś tak traktuje? Ty nigdy się do pisania bzdur nie przypucujesz nawet jak Ci się czarno na białym to pokaże...
- doggie
- V.I.P.
-
- Gadatliwa bestia
Takie cos mam : https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-woze ... B9Ftq.html
i jako spacerowka/ lub sama rama po zlozeniu wchodzi do bagaznika Golfa 4 HB i Leona 1. Chyba Golf 5+ jest nieco wiekszy?
i jako spacerowka/ lub sama rama po zlozeniu wchodzi do bagaznika Golfa 4 HB i Leona 1. Chyba Golf 5+ jest nieco wiekszy?
VW Bora 1.9TDI 01' ASV+sprzedany.
VW Golf 4 1.4 99' LPG -sprzet zony
Seat Leon 1.6 16 05' LPG
VW Golf 4 1.4 99' LPG -sprzet zony
Seat Leon 1.6 16 05' LPG
- doggie
- V.I.P.
Dwie takie zmieściszMaszan pisze: ↑pt lis 08, 2019 10:59Takie cos mam : https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-woze ... B9Ftq.html