Na wstępie chciałem pozdrowić forumowiczow z racji iż jestem tu nowy

Mam możliwość kupienia od rodziców dziewczyny golfa 6 z silnikiem 2.0 tdi 110km za 24 tys.
Przebieg 195 tys
Z napraw:
RozrZąd robiony przy 130 tys, teraz będzie coś przy zawieszeniu naprawiane ale to elementy eksploatacyjne. pozatym naprawiana klima bo w chłodnicy zrobiła się dziurka kiedyś. dpf czyszczony jakiś rok temu.
Auto zadbane, nie poniszczone. Kolor srebrny metallic i stan karoserii też dobry. auto jest bez wypadkowe. są 2 właścicielem bo auto ściągnięte 5 lat temu z Niemiec. autem pojezdzilem. Łącznie koło 1 tys km i jeździ się dobrze, silnik nie ma problemów nie słychać jakiś dziwnych dźwięków.
z wyposażenia: posiada kompletny pakiet trendline i comfortline, poza multifunkcją oraz tempomatem. dodatkowo doswietlanie zakrętów, dotykowe radio od VW oryginalne. wszystkie szyby w prądzie, fotochron w środku i na zewnątrz, boczne z podgrzewaniem i z widocznym kierunkiem. podgrzewane fotele, klima 2 strefowa automat.
Czy taka cena za takie auto jest w porządku?
I drugie pytanie przy okazji, ile kosztowało by dołożenie tempomatu oraz multifunkcji. wiem że kiera musi to wspierać ale ile to mniej więcej kosztuje.
Chciałbym tez spytać o deasla, robię miesięcZnie jakieś 1000km, miasto i trasa to tak 40/60. czy taki deasel będzie odpowiedni?
Dziękuję za odpowiedzi