Mk5 GTI
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Re: Mk5 GTI
Podejrzany egzemplarz, handlarz, do tego wytaniona oferta i dziwnie wygląda.
Poza tym 330 koni z 200 w tym silniku to już jest Stage 2 czyli tez mody mechaniczne, to jaki Niemiec odda takie auto za byle 5k €?
Lakier tak dziwnie błyszczy jakby miejscami miał szpachlę....tak trochę mało połysku.
Ja bym odpuścił, za tyle to dobry egzemplarz seryjny od prywatnego.
Z resztą zobacz cenę samych felg - ok 5 tys zł, do tego turbo? i już masz sporo ponad 10 tys, a co z resztą?
Poza tym 330 koni z 200 w tym silniku to już jest Stage 2 czyli tez mody mechaniczne, to jaki Niemiec odda takie auto za byle 5k €?
Lakier tak dziwnie błyszczy jakby miejscami miał szpachlę....tak trochę mało połysku.
Ja bym odpuścił, za tyle to dobry egzemplarz seryjny od prywatnego.
Z resztą zobacz cenę samych felg - ok 5 tys zł, do tego turbo? i już masz sporo ponad 10 tys, a co z resztą?
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Gdyby nie fakt, że oferta z Radomia, to prawie możnaby uwierzyć w tę prezentację, iż egzemplarz nietuzinkowy.
Ciężko cokolwiek sensownego napisać
Ciężko cokolwiek sensownego napisać
Właśnie podejrzane to zamówiłem nawet raport Vin z ciekawości ale nie ma w nim nic o przebiegu i serwisie
Odpuść, szukaj czegoś seryjnego, prywatnego zarejestrowanego w Polsce, żeby ileś lat jeździło.
A jak jest nie seryjne to już nie pojeździ? To pisze koleś na forum golfa? Gdzie połowa aut seryjna nie jest...
To użyj wyszukiwarki rusz trochę palcem głową oczami naprawdę fajnie jest pytać jak mój 2 letni syn po co się wysilać nie?
Oglądałeś to ogłoszenie...chyba jednak nie..
Tak połowa jest nieseryjna ale nie jest sprzedawana w cenie dobrej serii auto w które ktoś 10k włożył
Jak chcesz to sobie kupuj auto z odzysku z ćwiartek poskładane zajechane z Niemiec bo ktoś wyrzucił, Niemiec za takie auto to chce 8-9 tys €
Zobacz sobie ile kosztuje normalna wersja fabryczna:
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... 8-216-4505
Jak to w TSI - wariator lubi się rozsypać, olej + zasyfienie nagarem w końcu wtrysk FSI
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Jeśli to nie jest jakiś "ćwiartkowy" skladak i nie ma wiadra szpachli na sobie, wnętrze zadbane to silnik zawsze można ogarnąć ale mimo wszystko gdybym kupował dla siebie to szukałabym seryjnego GTI
pastusiak przeczytaj do czego ja się odniosłem w twojej wypowiedzi bo Ty w mojej do niczego ponieważ nic takiego nie napisałem...
doggie szukać zawsze można
bykol rozglądał...
doggie szukać zawsze można
bykol rozglądał...