[mk4] Lusterka fotochromatyczne boczne golf IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] Lusterka fotochromatyczne boczne golf IV
Witam.
Szukałem na forum ale nie umiem znaleźć porady z czego pasowałyby lusterka boczne fotochromatyczne do golfa 4.
Centralne już mam z Passata i mam też wyciągnięte kable żeby podpiąć boczne jednak nie wiem z czego można je wziąć? Passat B5FL jakąś skoda czy audi?
Czytałem jak przełożyć z paska żeby były składane ale nie do końca o to mi chodź. Tzn chciałbym żeby były składane z migaczami i jeszcze fotochrom ale na tym ostatnim zależy mi najbardziej.
Czy ktoś już takie coś kiedyś robił? Pozdrawiam
Szukałem na forum ale nie umiem znaleźć porady z czego pasowałyby lusterka boczne fotochromatyczne do golfa 4.
Centralne już mam z Passata i mam też wyciągnięte kable żeby podpiąć boczne jednak nie wiem z czego można je wziąć? Passat B5FL jakąś skoda czy audi?
Czytałem jak przełożyć z paska żeby były składane ale nie do końca o to mi chodź. Tzn chciałbym żeby były składane z migaczami i jeszcze fotochrom ale na tym ostatnim zależy mi najbardziej.
Czy ktoś już takie coś kiedyś robił? Pozdrawiam
-
- Ma gadane
- Auto: Volkswagen Golf 4 1.9 TDI ALH
[mk4] Re: Lusterka fotochromatyczne boczne golf IV
Wiem, ze fotochromatyczne miało audi i czytałem nawet kiedys ze ktos takie w leonie zastosował, ale nie pamietam jakie to audi
No właśnie ja znalazłem (tak uważa przedajacy ) z Passata b5 FL fotochromy boczne i centralne ale ile w tym prawdy? Najgorzej, że nie ma jak sprawdzić mocowań tych lusterek żeby wymienić sam stelaż. Bo audi a8 mają na pewno i to nawet starsze wersje. Chyba że jakaś a6?
- G0 Karcio
- ..::VWGolfExclusiveEdition::..
- Auto: Był: Volkswagen Golf IV GTI TDI Exclusive
Aktualnie: Brak
W planie: Volkswagen Golf IV VR6 2.8 może 3.2 - Silnik: AHF
Skoda Superb I ma owe lusterka, nie wiem jak mocowania, ale też myślę by fotochromy kiedyś założyć.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
G0 Karcio pokaż takie lusterko do Superba.
Audi A6 C5 i A8 D2 miały - nie wiem jak rocznikowo aby wkłady pasowały do mk4. Lusterka z kierunkiem...bez rzeźby żadne nie pasuje na trójkąt z mk4...a takie co widziałem (np z mk5) wyglądały strasznie...ale wiadomo jest to kwestią gustu,
Audi A6 C5 i A8 D2 miały - nie wiem jak rocznikowo aby wkłady pasowały do mk4. Lusterka z kierunkiem...bez rzeźby żadne nie pasuje na trójkąt z mk4...a takie co widziałem (np z mk5) wyglądały strasznie...ale wiadomo jest to kwestią gustu,
Nie no rzeźba jakąś może być tylko żeby jakoś to wyglądalo. Właśnie myślałem o A8tylko wolę się upewnić żeby pieniędzy nie wyrzucać. A z jakiś innych auto? Jestem w posiadaniu Touarega I gen co prawda lustra wielkie jak w łazience ale przynajmniej dobrze widać .
-
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV TDI++, Octavia III Kombi.
- Silnik: ATD
Mi udało się kupić same wkłady z a3 8l przed liftem, pasują bez problemu.
Ale te niebieskie czy sterowane przez lustro centralne?
-
- Ma gadane
Ok to w takim razie zaczynam poszukiwania. Tylko nawet jeżeli uda się znaleźć to w razie wypadku ciężko będzie o kolejną sztukę
-
- Ma gadane
Powodzenia życzę, to można powiedzieć taki biały kruk
No to chyba trzeba metoda prób i błędów zrobić żeby dla potomnych było na przyszłość skoro nikt nie pokusił się oto wcześniej.
Qto a jesteś pewniem tych audi A8 D2? Bo już pal pięć same wkłady ale żeby dało się zamienić całe ramy na zawiasach. To też by było fajnie i bardzo pomocne.
Qto a jesteś pewniem tych audi A8 D2? Bo już pal pięć same wkłady ale żeby dało się zamienić całe ramy na zawiasach. To też by było fajnie i bardzo pomocne.