i tym mozna zamknac tematMichał_1977 pisze:Można mieć RS4 i Golfa mk2
Golf MK2 R32 4Motion KRZAK POWRÓT PO 3 LATACH str.72
Moderator: G0 Karcio
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
Re: Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
Otwieram bo się cosi dzieje podobno
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Re: Golf MK2 R32 4Motion by 16vg60 {KRZAK}Wszystko na 1str.
hehehe
kurła forum umarło ,nic sie nie dzieje ,ale odswieze temat z sentymentu i żeby byla kontynuacja
jak to sie pisało te posty giganty ,bo zapomniałem
wiec tak ,co niektórzy juz wiedza ze golfa po dokładnie trzech latach jak sprzedalem golfiarzowi ,odkupiłem
mimo ze czasu brak,jest przy czym dłubać ,to golf zawsze jakoś po głowie mi chodził,na tamten moment była to jedna z lepszych decyzji
ale ze teraz mam juz swój bajzel,warunki są ,jest gdzie trzymać ,to wracałem wspomnieniami do niego
czasami docierały jakieś informacje ze to golfiarz sprzedał,ze dzikun cos przy nim majstruje itd.
Jakos chyba w listopadzie doszły mnie słuchy ze jest na sprzedaż ,cena troche byla za wysoka ,ja mialem inne wydatki żony eska została puknięta,ja kupilem mk5 gti zeby miała czym jeździ ,do tego masa roboty i temat odpuściłem
W tym roku pokazało sie ogłoszenie na racingforum,atakuje jeszcze raz ,cos sie ugadaliśmy i pojechałem z zona i synem zobaczyć
Po dojechaniu na miejsce i zobaczeniu tego sztrucla wspomnienia wróciły ,a my do lublina bez samochodu bo byl niesprawny ,ale wiedziałem ze sie dogadamy
skończyło sie tak, pojechałem laweta z załadowanym golfem 5gti którego kupiłem zonie ,i zamieniłem na golfa mk2 ,cos tam mi Marcin dopłacił i transakcje zakończyliśmy
Jak trzy lata temu rozsprzedałem golfa na części ,motor i skrzynia ,zawiesznie ,hamulce ,wszystko poszło oddzielnie
Do golfa Marcin wsadził haldexa,zrobił swapa tez na r32 ,jakis hamulec z g60 ,kubełek
Jak buda wędrowała z rak do rak to przepadły boczki usa,lampy,pakiet g60 i inne *#cenzura#* ...
Po przywiezieniu do mnie do domu
Na ten moment zmieniłem pompę ham.na ta co byla za mojej kadencji ,czyli el,z g60 i poupalałem trochę po wsi
droga powrotna
jeszcze jak ugadywałem cenę z Michalem ,kopiłem na olx digifiza bez którego nie wyobrażam sobie mk2 (tak jak bez deski z corrado i rallye frontu )
plan na najbliższy czas to ,kupic dwa fotele kubełkowe bo jest jeden slide ,pasy schrothy czerwone ,bo sa żółte ,skompletować rozgrabione wnętrze i ogarniać mechanikę z dużym heblem włącznie
na ten moment to tyle i dla przypomnienia w wielkim skrocie kilka fot i filmy jak za mojej kadencji wyglądał
jak będę miał chwile to po raz kolejny 1str. ogarnę choc jest to mega wkur... jak zdjęcia przepadają
tak z nim zaczynałem
a pozniej bylo tylko lepiej
kurła forum umarło ,nic sie nie dzieje ,ale odswieze temat z sentymentu i żeby byla kontynuacja
jak to sie pisało te posty giganty ,bo zapomniałem
wiec tak ,co niektórzy juz wiedza ze golfa po dokładnie trzech latach jak sprzedalem golfiarzowi ,odkupiłem
mimo ze czasu brak,jest przy czym dłubać ,to golf zawsze jakoś po głowie mi chodził,na tamten moment była to jedna z lepszych decyzji
ale ze teraz mam juz swój bajzel,warunki są ,jest gdzie trzymać ,to wracałem wspomnieniami do niego
czasami docierały jakieś informacje ze to golfiarz sprzedał,ze dzikun cos przy nim majstruje itd.
Jakos chyba w listopadzie doszły mnie słuchy ze jest na sprzedaż ,cena troche byla za wysoka ,ja mialem inne wydatki żony eska została puknięta,ja kupilem mk5 gti zeby miała czym jeździ ,do tego masa roboty i temat odpuściłem
W tym roku pokazało sie ogłoszenie na racingforum,atakuje jeszcze raz ,cos sie ugadaliśmy i pojechałem z zona i synem zobaczyć
Po dojechaniu na miejsce i zobaczeniu tego sztrucla wspomnienia wróciły ,a my do lublina bez samochodu bo byl niesprawny ,ale wiedziałem ze sie dogadamy
skończyło sie tak, pojechałem laweta z załadowanym golfem 5gti którego kupiłem zonie ,i zamieniłem na golfa mk2 ,cos tam mi Marcin dopłacił i transakcje zakończyliśmy
Jak trzy lata temu rozsprzedałem golfa na części ,motor i skrzynia ,zawiesznie ,hamulce ,wszystko poszło oddzielnie
Do golfa Marcin wsadził haldexa,zrobił swapa tez na r32 ,jakis hamulec z g60 ,kubełek
Jak buda wędrowała z rak do rak to przepadły boczki usa,lampy,pakiet g60 i inne *#cenzura#* ...
Po przywiezieniu do mnie do domu
Na ten moment zmieniłem pompę ham.na ta co byla za mojej kadencji ,czyli el,z g60 i poupalałem trochę po wsi
droga powrotna
jeszcze jak ugadywałem cenę z Michalem ,kopiłem na olx digifiza bez którego nie wyobrażam sobie mk2 (tak jak bez deski z corrado i rallye frontu )
plan na najbliższy czas to ,kupic dwa fotele kubełkowe bo jest jeden slide ,pasy schrothy czerwone ,bo sa żółte ,skompletować rozgrabione wnętrze i ogarniać mechanikę z dużym heblem włącznie
na ten moment to tyle i dla przypomnienia w wielkim skrocie kilka fot i filmy jak za mojej kadencji wyglądał
jak będę miał chwile to po raz kolejny 1str. ogarnę choc jest to mega wkur... jak zdjęcia przepadają
tak z nim zaczynałem
a pozniej bylo tylko lepiej
Ostatnio zmieniony pn kwie 13, 2020 20:17 przez 16vg60, łącznie zmieniany 1 raz.
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Re: Golf MK2 R32 4Motion KRZAK POWRÓT PO 3 LATACH str.72
Aleś *#cenzura#* manewr, myślałem że kupiłes znowu gołą budę a tuu proszę
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- ROBAL_26
- Gadatliwa bestia
Super że projekt wrócił do twórcy tylko szkoda że w takim stanie widząc ogrom Twojej pracy i zaangażowanie doprowadzisz go do ładu .
Był ATD 101KM 240NM jest ARL+ 185KM 371NM
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
DZwoń jak coś to powiem ci jak podłączyć tego digi żeby dobrze obroty pokazywał
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
Dzwonił będę , przyjedziesz
Stalu ,chciałem. brac sama budę ale sprzedający nie chcilal go w częściach gonić
Robal dzięki ,aby zdrowie było to.sie prędzej czy później ogarnie
Stalu ,chciałem. brac sama budę ale sprzedający nie chcilal go w częściach gonić
Robal dzięki ,aby zdrowie było to.sie prędzej czy później ogarnie
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Jak tylko kwarantanna się skończy to nawet przyjadę
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
- daniv88
- Ma gadane
- Auto: Mk2
- Silnik: PN
Niezły DZIK z tego golfa digifiz super. Dobrze że wrócił gofer na forum
Hehe,zapraszam
dani ,dzięki
dani ,dzięki