Cześć, od jakiegoś czasu rozglądam się na Golfem mk7, dzisiaj znalazłem dosyć ciekawe ogłoszenie i mam kilka pytań.
1. Zwykłe golfy wychodziły z tylnymi światłami led, czy jest to dokładka?
2. Zauważyłem że na kierownicy po lewej stronie "brakuje" 4 przycisków, może to o czymś świadczyć? Dokładka czy po prostu biedniejsze wyposażenie? Wszystkie które oglądałem do tej pory miały komplet przycisków
Dałby radę ktoś rozkodować VIN i przesłać na pv?
link: https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage ... 9918e43fdb
Z góry dzięki
Golf VII-kupno
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Golf VII-kupno
Co to znaczy zwykły golf? Kupujący mógł skofigurowac auto z bixenonem i full LED
Nie ma jak sprzedawać auto świeżo po wymianie DKZ . Sprzedawca nie chwali się bezwypadkowoscia auta
Nie ma jak sprzedawać auto świeżo po wymianie DKZ . Sprzedawca nie chwali się bezwypadkowoscia auta
Tylne lampy LED są dołożone. To Golf VII przed liftingiem, a lampy są z wersji poliftowej.
- flo89
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7 2016
- Silnik: CZCA
Gu..cio prawda. Lampy są normalnie z przedlifta. Przedlift miał do wybory tradycyjne lampy tylne lub ledowe. Ledowe były w opcji a w standardzie w GTI/R. Po lifcie luż były tylko ledy (2 wersje)
MK7 2016 1.4 TSI CZCA Highline
- flo89
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7 2016
- Silnik: CZCA
Jak nie ma autoświateł to i wycieraczki bez czujnika deszczu. Szkoda bo to świetna sprawa
MK7 2016 1.4 TSI CZCA Highline
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
To oczywiste tylko byłem przekonany, że skoro ma bixenon z LED DRL to standardowo powinien mieć RLS a tu lipa, pierwszy raz widzę takie zestawienie, to sterowanie kierownicy też pierwszy raz widzę, nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim układem przycisków