Witam serdecznie. Postaram się krótko i na temat ujęte na zdjęciu.vW golf 1.6 FSI 2003(Nie jest to golf 5 ani też 4?) z automatyczną skrzynią biegow. Samochód użytkowany w UK.
Pozdrawiam,z góry dziękuję Paweł
1.Czy przez ten plastikowy korek dolewa się oleju do skrzynii biegów ?
2Jezeli tak,to w jaki sposób otworzyć
3Czy przez śruba imbusową
Zdjęcia z okolic skrzynii biegów robione z przodu od dołu oraz z okolic kolo-blotnik. zdj.6
Problem,nie wiedza,automatyczna skrzynia biegów VW GOLF 2003 1.6 FSI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, grg474, marcin7x5, VIP
Problem,nie wiedza,automatyczna skrzynia biegów VW GOLF 2003 1.6 FSI
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Problem,nie wiedza,automatyczna skrzynia biegów VW GOLF 2003 1.6 FSI
Serdecznie witamy na naszym forum.
Tutaj filmik z instrukcją i odpowiedziami na wszystkie pytania:
To po prostu Golf IV z niesłynącym z dobrych opinii silnikiem 1.6 FSI.
Tutaj filmik z instrukcją i odpowiedziami na wszystkie pytania:
Super,dzięki idealny film którego wcześniej poszukiwałem ale całością może kiedyś się zajmę o ile nie sprzedam gdyż po pół roku jazdy zaczęły się problemy
Wszystko fajnie pięknie,ale w dalszym ciągu nie wiem jak zaaplikować olej,Korek czuje że mogę go wyłamać więc wolę być.pewny a muszę działać że tak powiem w "terenie" z ziemii.
Korek od góry się cały obkreca,na zdjęciu 3 i 4 dokładnie widać wypustkę ale co z nią ? Ani wcisnąć ani odcisnac,podważyć to trzeba ? Toż to Ja to spiepsze i połamie
Z góry dzięki bo filmik też się przyda,ale z niego nie dowiedziałem.sir.co z tym korkiem bo zakończenie pompki czy tez gumowych rurek jakie posiadam nie pozwala mi na założenie tego na ten korek.
Pozdrawiam
Wszystko fajnie pięknie,ale w dalszym ciągu nie wiem jak zaaplikować olej,Korek czuje że mogę go wyłamać więc wolę być.pewny a muszę działać że tak powiem w "terenie" z ziemii.
Korek od góry się cały obkreca,na zdjęciu 3 i 4 dokładnie widać wypustkę ale co z nią ? Ani wcisnąć ani odcisnac,podważyć to trzeba ? Toż to Ja to spiepsze i połamie
Z góry dzięki bo filmik też się przyda,ale z niego nie dowiedziałem.sir.co z tym korkiem bo zakończenie pompki czy tez gumowych rurek jakie posiadam nie pozwala mi na założenie tego na ten korek.
Pozdrawiam
Ok prawdopodobnie będę wiedział co zrobić już.
Niby można to bez problemu wyciągnąć aczkolwiek jak próbowałem bez szans, później przed południem będę probowal
Z góry dzieki za pomoc,pozdrawiam
Niby można to bez problemu wyciągnąć aczkolwiek jak próbowałem bez szans, później przed południem będę probowal
Z góry dzieki za pomoc,pozdrawiam
Na przyszłość to edytuj wcześniejszy post jeżeli jest jako ostatni a nie piszesz kolejny...to tak w ramach przypomnienia o regulaminie forum...