Jak masz tyle hajsu do wydania nie siedzisz tu na forum i takich postów nie smarujesz
Nowy samochód silnik benzynowy
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
Re: Nowy samochód silnik benzynowy
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
- kamska
- Użytkownik
- Auto: Skoda Karoq Sportline FL 2.0 TDI, Suzuki Bandit 650N, Renault Premium 270dci, Kangoo 1,5 DCI
Tak w gwoli ścisłości, to nie zostanie 200tyś, bo tych pieniędzy jeszcze nie ma firma nie wypracowała, obróci takimi pieniedzmy w przeciągu 5-ciu lat ( tak autor podaje)
Są lepsze, ale skoro autor pyta na Forum VW GOLF, to nie będę mu pisał o Porsche . Jak ma być drogo, to może Touareg, z tym że mogłoby zbraknąć na wypasionego .
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Czytając post to osobiście nie widzę tu zbytnio miejsca na Golfa, może R ale to nie ta jakość. Skoro jest budżet a ma to być hot hatch to moja propozycja to Audi RS3 2,5 TFSI 400 KM S-tronic Quattro.
- kamska
- Użytkownik
- Auto: Skoda Karoq Sportline FL 2.0 TDI, Suzuki Bandit 650N, Renault Premium 270dci, Kangoo 1,5 DCI
Kilka tygodni temu kolega z pracy wziął BMW X5 w leasing za ok. 400tyś pln więc podobne pięniadze. Ale w dieslu, w PB pewnie bedzie tańszy. Ma wszystko, multum kamer i elektroniki, silnik R6 można na niego położyć kieliszek z dowolnym trunkiem i ani kropla się nie rozleje . Auto robi wrażenie...
Chociaż mnie bawarki nie kręcą, kojarzą mi się ze szpanerstwem, upalaniem gumy i debilami na drodze, wole auta dla ludu , ale jak ma być drogo i bogato, to polecam BMW X5
Chociaż mnie bawarki nie kręcą, kojarzą mi się ze szpanerstwem, upalaniem gumy i debilami na drodze, wole auta dla ludu , ale jak ma być drogo i bogato, to polecam BMW X5
- kamska
- Użytkownik
Przepraszam bardzo, ale to dla Ciebie, czy autora wątku ma być to auto? Niech on się wypowie.