![bigok :bigok:](./images/smilies/bigok.gif)
![kwiat :kwiat:](./images/smilies/flowershb.gif)
![elegant :elegant:](./images/smilies/elegant.gif)
![pub :pub:](./images/smilies/pub.gif)
Siema Heniumajster heniek pisze:Bry wtorkowo![]()
![]()
![]()
Hejkaesox lucius pisze: ↑wt mar 16, 2021 11:13Siema Heniumajster heniek pisze:Bry wtorkowo![]()
![]()
![]()
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Witajesox lucius pisze: ↑wt maja 18, 2021 15:37Cześć Ekipa. miło było poznaćmam nadzieję że zdążę się pożegnać zanik bana zalapie! Czołem !
No właśnie za babkę dostanęmajster heniek pisze:Witajesox lucius pisze: ↑wt maja 18, 2021 15:37Cześć Ekipa. miło było poznaćmam nadzieję że zdążę się pożegnać zanik bana zalapie! Czołem !
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalkabana raczej szybko nie dostaniesz , bo kto będzie pisał na Babce
![]()
Witam Wszystkich![]()
![]()
![]()
![]()
Majster, spokojnie, babka żyje i jest to bynajmniej zasługą tego ciula.majster heniek pisze: ↑wt maja 18, 2021 15:41Witajesox lucius pisze: ↑wt maja 18, 2021 15:37Cześć Ekipa. miło było poznaćmam nadzieję że zdążę się pożegnać zanik bana zalapie! Czołem !
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalkabana raczej szybko nie dostaniesz , bo kto będzie pisał na Babce
![]()
Witam Wszystkich![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Och mistrz ciętej riposty powiedział co wiedział.esox lucius pisze: ↑czw cze 03, 2021 12:29Już mówiłem patrz w lustro.
Siemka Heniu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości