Qto pisze: ↑pt cze 11, 2021 18:00Ja robiłem klimę w tamtym roku, gość mówi że nabije mi 50g więcej to będzie na dłużej...za tydzień przywalilo 35stopni, jechałem trasę 1500km i jak się zatrzymywałem to rozłączało klimę... nie aprawdzalem VCDS bo nie mialem czasu ale wydaje mi sie ze było za wysokie ciśnienie w układzie
Sebek tak, ta mała mam...wchodzi P&P więc nie chciałem czegoś innego kombinować. Dwie takie z mk5 upchnąć to jedno...Ale jeszcze je zasilić...Ja mam altek 220A
Kojarzy ktoś czy taki altek wejdzie do 2.5TDI V6? Wymiana altka w tym to dramat a nie chciałbym 2x robić A6 C5
Przypomnij mi się końcem tygodnia (w okolicy czwartku, telefon jeśli dobrze pamiętam masz). Pojadę do kumpla co od czasu do czasu audicę z takim serduchem serwisuje, może będzie w stanie odpowiedzieć na to pytanie.
Tak jest w tym aucie i to nie tylko z silnikiem BBYxlukasz12345x pisze: ↑ndz cze 13, 2021 13:12Witam mam polo 1.4 16v kod silnika bby 2003r , mam pytanie czy też tak macie że jak stoicie przed autem to silnik z lewej strony jest wyżej niż z prawej ? Zauważyłem że lewa strona jest wyżej od prawej i nie wiem czy to normalne zjawisko ? Widać to jak się sciagnie ta osłonę plastikową i widać tak jakby silnik był krzywo zamontowany , też tak macie ? Proszę o radę