bardziej nie po polsku sie nie dalo?muszkatobiasz pisze: ↑sob maja 04, 2019 12:52Witam mam komfort ah dołożyłem sobie trzeci przycisk w pilocie i teraz mam tak że z komfortu wychodzi przewód czarno zielony i po otwarciu centralnego otwiera drzwi i klapę jak zawsze po przytrzymaniu otwiera się klapą ale muszę otworzyć ręcznie na module w 13pinie pojawia się prąd w momencie otwierania zamków wszystkich i także w momencie otwierania klapy. Co teraz mam zrobić dokupić inny zamek czy co bo jeśli dołożę dodatkowy siłownik to będzie mi sam otwierał klapę jak otworze drzwi
MK IV klapa z pilota
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Re: MK IV klapa z pilota
U mnie jest to samo bo pin nr 13 czarno zielony w kremowej kostce to prawy kierunek. Na chwilę obecną nie znalazłem pinu który by otwierał sama klapę. Nr modułu to 1j0959799n. Jeśli znajdę czas to pogrzebie dalej.muszkatobiasz pisze: ↑sob maja 04, 2019 12:52Witam mam komfort ah dołożyłem sobie trzeci przycisk w pilocie i teraz mam tak że z komfortu wychodzi przewód czarno zielony i po otwarciu centralnego otwiera drzwi i klapę jak zawsze po przytrzymaniu otwiera się klapą ale muszę otworzyć ręcznie na module w 13pinie pojawia się prąd w momencie otwierania zamków wszystkich i także w momencie otwierania klapy. Co teraz mam zrobić dokupić inny zamek czy co bo jeśli dołożę dodatkowy siłownik to będzie mi sam otwierał klapę jak otworze drzwi
Dzisiaj zamontowałem prawidłowo przekaźnik. Dokładny opis znalazłem w wątku na temat zmiany pilota na 3 przyciskowy. Post kolegi Lukaszxxx
viewtopic.php?f=140&t=418708&start=112
viewtopic.php?f=140&t=418708&start=112
-
- VWGolf.pl Killer
A co może być że klapa się odblokowuje ale na pinie 13 nie ma napięcia moduł stuknie dwa razy a prądu brak moduł AH
- Vwolf86
- Ma gadane
- Auto: Golf IV 1.9 TDI alh 3D 2002r.
- Silnik: 1.9
- Kontakt:
Witam wszystkich. mam w aucie moduł komfort 1c0 959 799 b. Golf mk4 2001r 3 drzwi. Zakodowalem pilot 3 przyciskowy, wszystko działa. Orientuje się tu ktoś z którego pinu na owym module wychodzi sygnał centralnego na silniczek w klapie?
Golf 4 1.9tdi ALH 2002r
Samochód stale doposażany przeze mnie w różne graty. Tylko OEM VW i nie tylko skromny rynek europejski
Samochód stale doposażany przeze mnie w różne graty. Tylko OEM VW i nie tylko skromny rynek europejski
-
- VWGolf.pl Killer