Witam.Jak w temacie na 99% zerwała mi się taśma od AIRBAGu. Objawy to oczywiście świecąca ikonka na pulpicie, brak sygnału dźwiękowego oraz kierownica wielofunkcyjna nie działa tzn. sterowanie radiem, telefon itp do tego przy maksymalnym skręcie słychać skrzypienie. Na bidę da się z tym jeździć ale jednak klaksonu brakuje.
Czy mógłby mi ktoś podać jaki tam jest nr taśmy żebym poszukał takowej na allegro ? Czekam również na kontakt z ASO ale pewnie cena jaką podadzą będzie kosmiczna.
Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Wiadomość z ASO jest taka,że najpierw przyjechać, podłączą kompa (200zl) żeby zczytać nr taśmy. Nowa taśma 1tys zł plus robocizna.
Czy jest mi ktoś w stanie znaleźć nr taśmy po VIN-ie
Druga wiadomość jest taka, że mam już nalatane 192tys Pytałem mechanika i już powinienem robić rozdząd, który jak wycenił wyszło 1900zl na gotowo Czy to jest normalna cena przy tym rozrządzie ?
Auto: GOLF VII Variant / 1.6 TDI/ 2015
Przerwana taśma AIRBAG
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, grg474, marcin7x5, VIP
Re: Przerwana taśma AIRBAG
bardzo ladnie sie te tasmy naprawia i potem wykasowac bledy i n8c nie trzeba wyieniac. sam juz robilem w dwoch autach
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to