[Mk3] Co to jest? /// Błąd sterownika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[Mk3] Co to jest? /// Błąd sterownika
Witam szanowne grono Dzisiaj wymieniałem cewke zapłonową w moim Goferku i po zdjęciu osłony podszybia, znalazłem takie coś jak na zdjęciu. Co to jest? Bo to pod spodem, to sterownik, tak?
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2021 15:30 przez rafal4610, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Auto: Golf mk4
- Silnik: ALH
- Kontakt:
Re: [Mk3] Co to jest?
I przez to coś może gorzej odpalać? Bo właśnie dlatego wymieniałem cewke. Czasami pali od strzała, a czasem kręci i dopiero po dodaniu gazu nogą łapie
Gorsze odpalanie to raczej nie ten. Mi to wygląda jak czujnik temperatury (2-pin) ale sterujący klimatyzacją. Może ktoś potwierdzi.
Gran Turismo Iniezione
wyglada jak czujnik, wlacznik termiczny od webasto.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Gdzie takie rarytasy jak webasto w tym wehikule Mam teraz inne pytanie. Podpiąłem go sobie pod kompa, żeby zobaczyć błędy itp i wyskoczył tylko taki błąd jak na zdjęciu. Poczytałem troche i wiem o co biega, tylko czy to jest błąd połączenia komputera ze sterownikiem czy sterownik problemy zarządzać samochodem?
Re: [Mk3] Co to jest? /// Błąd sterownika
a bo kuzyn kiedys przytargal takiego mk3 w benzynie z webastem i żem wlasnie ten gadżet wyciagal z auta. mam gdzieś takie webasto analogowe w piwnicy. moze sue przemoge i wystawie to na sprzedanie w końcu.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to