RozmóVWki Opolskie
Re: RozmóVWki Opolskie
Dzień dobry forumowicze ci starzy i nowi Ci co mnie znają to się zapytają co u mnie słychać , żyję Dalej mieszkamy w Miedzianej w naszym psim zakątku , córeczka poszła do szkoły i staje się dorosła No szlag mnie trafia że Pitera już nie ma wśród żywych Majstra Heńka w Głuchołazach zalało to na kawkę tu nie wpada . A co z resztą ? Fiona ,Kacper , Grześ226 , Adik , Anita , Magk, Megi, Krizis , Peres , ralphkoza, MłodyR1 , Marcineczek , Dumle , Mirek , Cziban Esox , Kati , Przemek, Oliokl , Żaneta,Dadi 82 , czarny 999, Alutka, dj sowa , ellwood , kogo nie wymieniłem to wybaczcie i przypomnijcie się . Dziękuję . W dobrych latach widzieliśmy się raz w roku w Nysie Mój cel to zebranie nas po kilku latach ,niestety w Nysie jest to nie możliwe. Nie wiem czy to się uda ? Szukamy jakiejś fajnej miejscówki przyjaznej do naszej społeczności i dla rodzin i dzieciaków– nieznośnych bachorów ( mam na myśli naszą 7 latkę ) Jak ktoś nie ma tego przybytku natury to jest również bardzo mile widziany . Żeby mieć chwilę „spokoju” na pogaduchy to zatrudnimy profesjonalną firmę do opieki dla dzieciaków na kilka godzin dziennie . Miejsce do uzgodnienia , ale raczej musi to być woda , domki , namioty , ognisko itp. Na tą chwilę nie mam pomysłu na miejscówkę. Myślę o spotkaniu weekendowym w roku 2025 od końca maja do początku czerwca (2 noce )
Czas się spotkać po tych latach , powspominać , porządnie nachlać i pobawić . Jest to termin odległy i mamy czas na przygotowanie . Udostępniajcie w innych grupach wszyscy są mile widziani
Czas się spotkać po tych latach , powspominać , porządnie nachlać i pobawić . Jest to termin odległy i mamy czas na przygotowanie . Udostępniajcie w innych grupach wszyscy są mile widziani
Ostatnio zmieniony śr paź 02, 2024 19:48 przez szawełło, łącznie zmieniany 2 razy.
Ba.........................
- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Siema Szawełło, cały czas Cię obserwuje na FB jak prężnie działasz z psiakami, co tam słychać u was.itdszawełło pisze: Dzień dobry forumowicze ci starzy i nowi Ci co mnie znają to się zapytają co u mnie słychać , żyję Dalej mieszkamy w Miedzianej w naszym psim zakątku , córeczka poszła do szkoły i staje się dorosła No szlag mnie trafia że Pitera już nie ma wśród żywych Majstra Heńka w Głuchołazach zalało to na kawkę tu nie wpada . A co z resztą ? Fiona ,Kacper , Grześ226 , Adik , Anita , Magk, Megi, Krizis , Peres , ralphkoza, MłodyR1 , Marcineczek , Dumle , Mirek , Cziban Esox , Kati , Przemek, Oliokl , Żaneta,Dadi 82 , czarny 999, Alutka, dj sowa , ellwood , kogo nie wymieniłem to wybaczcie i przypomnijcie się . Dziękuję . W dobrych latach widzieliśmy się raz w roku w Nysie Mój cel to zebranie nas po kilku latach ,niestety w Nysie jest to nie możliwe. Nie wiem czy to się uda ? Szukamy jakiejś fajnej miejscówki przyjaznej do naszej społeczności i dla rodzin i dzieciaków– nieznośnych bachorów ( mam na myśli naszą 7 latkę ) Jak ktoś nie ma tego przybytku natury to jest również bardzo mile widziany . Żeby mieć chwilę „spokoju” na pogaduchy to zatrudnimy profesjonalną firmę do opieki dla dzieciaków na kilka godzin dziennie . Miejsce do uzgodnienia , ale raczej musi to być woda , domki , namioty , ognisko itp. Na tą chwilę nie mam pomysłu na miejscówkę. Czas się spotkać po tych latach , powspominać , porządnie nachlać i pobawić . Jest to termin odległy i mamy czas na przygotowanie . Udostępniajcie w innych grupach wszyscy są mile widziani
Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka
Jakoś pozbieraliśmy się się z psiakami i z Psim Hotelem to teraz czas na spotkanie , jak w temacie wyżej .
- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Myślę że to na wiosnę, teraz dużo ludzi ma dzieciaki, pracę, a przy tej pogodzie to ...grypa, przeziębienia.itdszawełło pisze:Jakoś pozbieraliśmy się się z psiakami i z Psim Hotelem to teraz czas na spotkanie , jak w temacie wyżej .
Myślę o spotkaniu weekendowym w roku 2025 od końca maja do początku czerwca (2 noce ) poprawiłem w głównym poście
Siemka parówko , no i mnie niestety też zalało w tej nieszczęsnej naszej kotlinie. . Dzięki za pamięć. Spotkanie jak najbardziej za. Myślę że do tego czasu się u nas trochę odbuduje. Chociaż strasznie tutaj jest. Mój widok z okna w dniu powodzi. Sory że strychu bo uciekliśmy na strych…;
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nocne Mary Squad
RozmóVWki Opolskie
Strasznie tu u mnie jest tego nie da się opisać słowami. Ja dopiero doszłam trochę do siebie bo od tej wody zimnej przeokrutnie byłam bardzo chora aż wylądowałam w szpitalu z ostrym zapaleniem węzłów chłonnych i migdałów. Jak ratowaliśmy co się dało ale w sumie to już nic nie uratowaliśmy przez ten wał który pękł na tamie w Stroniu , nikt się nie spodziewał tego. Ale najważniejsze że każdy z moich bliskich i znajomych żyje. Bo niestety ofiar jest bardzo dużo ponad 200 a zaginionych nadal ponad sto. Ale oczywiście tego w telewizji nie mówią , nie mówią całej prawdy co tutaj się dzieje. Więc nie wierzcie we wszystko. Uważajcie na siebie bo wystarczy tylko chwila i może nas nie być. Ja bym was do mnie w kotlinę zaprosiła ale ona już w 70% nie istnieje. Więc czekam na propozycje ja się dostosuje oczywiście fajnie by było móc zapomnieć o wszystkim przez chwile i powspominać stare czasy. Chociaż wróć , ja dalej piękna i młoda Księżniczka xD ale brakuje właśnie takiej co rocznej Nysy na którą człowiek czekał cały rok to było coś pięknego. Andrzej schody na scenę dalej mam więc działaj xD
Nocne Mary Squad
- grześ226- kosmos
- szef wszystkich szefow!!!
- Kontakt:
Hejka ja też chetny🥹 nawet już z Majstrem i Magk rozmawialiśmy ostatnio o tym bo spotkaliśmy się parę tygodni temu na piwko przed wielką wodą... Więc jak tylko coś się urodzi to ja jak najbardziej
- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Meegi nie mów o tym głośno bo zapukają do Ciebie uśmiechnięci panowie z serduszkiem w klapie i będziesz miała problemyMeegi pisze:Strasznie tu u mnie jest tego nie da się opisać słowami. Ja dopiero doszłam trochę do siebie bo od tej wody zimnej przeokrutnie byłam bardzo chora aż wylądowałam w szpitalu z ostrym zapaleniem węzłów chłonnych i migdałów. Jak ratowaliśmy co się dało ale w sumie to już nic nie uratowaliśmy przez ten wał który pękł na tamie w Stroniu , nikt się nie spodziewał tego. Ale najważniejsze że każdy z moich bliskich i znajomych żyje. Bo niestety ofiar jest bardzo dużo ponad 200 a zaginionych nadal ponad sto. Ale oczywiście tego w telewizji nie mówią , nie mówią całej prawdy co tutaj się dzieje. Więc nie wierzcie we wszystko. Uważajcie na siebie bo wystarczy tylko chwila i może nas nie być. Ja bym was do mnie w kotlinę zaprosiła ale ona już w 70% nie istnieje. Więc czekam na propozycje ja się dostosuje oczywiście fajnie by było móc zapomnieć o wszystkim przez chwile i powspominać stare czasy. Chociaż wróć , ja dalej piękna i młoda Księżniczka xD ale brakuje właśnie takiej co rocznej Nysy na którą człowiek czekał cały rok to było coś pięknego. Andrzej schody na scenę dalej mam więc działaj xD
Ty nie dobra Ty
RozmóVWki Opolskie
A ja się nie boję tylko prawdę mówię. Nikt nie ma pojęcia jak tutaj jest dzień po powodzi okradali sklepy a policja siedziała w samochodzie tak było.
Nocne Mary Squad
To co tam w garażu masz na sprzedaż w dobrej cenie
Z mojego garażu a znaczy garaży wszystko popłynęło , opony tylko ocalały z toyoty
Nocne Mary Squad
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Witam Wszystkich
Auto sobie popłynęło ( początek filmu ) https://www.youtube.com/shorts/ipmJFfR2TP4 i po tym wszystkim pojechało na złom .
Piwnica zalana z wyposażeniem , mieszkanie ocalało nie zalane . To tyle ode mnie . Jakoś żyjemy .
Auto sobie popłynęło ( początek filmu ) https://www.youtube.com/shorts/ipmJFfR2TP4 i po tym wszystkim pojechało na złom .
Piwnica zalana z wyposażeniem , mieszkanie ocalało nie zalane . To tyle ode mnie . Jakoś żyjemy .
To Heniu mówiłem przez tela że widziałem twoje auto w TV , to było to. Współczucia