[MK3 1.9D] Jaki centralny, montaz obrotka, zmiana lamp...itd
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
tzn wymienisz wszystkie zegary- prędkościomierz, obrotomierz, temperatura i paliwo, wszystkie kontrolki w jednej obudowie( http://moto.allegro.pl/item135585208_li ... ancja.html ). Podpinasz i ma działać.losblancos pisze:jak kupie zegar "OBROTOMIERZA" to wystarczy jedynie podpiac go
Również dzięki, pozdrawiam.
chyba kolega dalej nie zrozumiał, nie zegar obrotomierza ale CAŁY LICZNIK Z OBROTOMIERZEM, twój licznik ma zegarek więc kupujesz taki który ma już obrotomierz, wywalasz stary licznik wsadzasz nowy, pisząc zegar obrotomierza masz pewnie na myśli sam obrotek, ale żeby wsadzic sam obrotek w miejsce zegarka bedziesz musiał pare rzeczy podrezaćlosblancos pisze:Dobra-mam nadzieje ze wszystko zrozumialem czyli: jak kupie zegar "OBROTOMIERZA" to wystarczy jedynie podpiac go w miejsce starych i po sprawie.
Dzieki serdeczne za zainteresowanie.
PS:fajnie ze sa takie fora gdzie mozna dowiedziec sie czegos nie oferujac nic wzamian
Jeszcze raz dzieki
więc po raz ostatni KUP CAŁY LICZNIK Z OBROTOMIERZEM, ale pamiętaj żeby był koniecznie od zwykłego diesla albo TD nie może być od TDI
[ Dodano: 25 Paź 2006 12:10 ]
skąd wiesz że to nie jest od TDIka ??Grzesiekk1982 pisze:http://moto.allegro.pl/item135585208_li ... ancja.html )
-
- Nowicjusz
Ok -wszystko zrozumialem.
Ijescze jedno pytanie:
jesli zdecyduje sie kupic zestaw centralnego zamka tzn:silowniki i pilot to czy ktos moglby mi wskazac miejsce gdzie wyjasnione jest krok po kroku jak montuje sie owy centralny zamek(procedure krok po kroku)?
Ijescze jedno pytanie:
jesli zdecyduje sie kupic zestaw centralnego zamka tzn:silowniki i pilot to czy ktos moglby mi wskazac miejsce gdzie wyjasnione jest krok po kroku jak montuje sie owy centralny zamek(procedure krok po kroku)?
PSP
PS2
PC
GC
DREAMBOX 500S
no i kochany golfik :)
PS2
PC
GC
DREAMBOX 500S
no i kochany golfik :)
- Grzesiekk1982