[MK3] Fabryczny alarm
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- shamill13
- Nowicjusz
- Kontakt:
Tak, ten alaram jest podłączony pod klakson. Jak wyje to jest identyczny dźwięk jak bym klakson długo trzymał naciśnięty. A jeżeli chcesz zrobić sobie test alarmu to proponuje w następujący sposób:
zamknij jedne drzwi na pierwszy zamek (to znaczy lekko przmknij tak żeby nie doszły całkiem - mam nadzieje że wiesz o co chodzi), pozostałe drzwi zamknij normalnie i przekreć kluczyk w drzwiach żeby zamknąć centralką.
Poczekaj 30 sekund jak alaram sie uzbroi (az czerwona dioda zacznie migac szybko) i pociągniej za klamke tych niedomkniętych drzwi. Alaram zacznie wyć a żeby go szybko wyłączyć przekręć kluczyk w drzwiach tak, jakbys normalnie otwierał drzwi.
A tak przy okazji słyszałem że ten alaram jest mało warty bo obejscie go zajmuje 10 sekund...Pozdrawiam
zamknij jedne drzwi na pierwszy zamek (to znaczy lekko przmknij tak żeby nie doszły całkiem - mam nadzieje że wiesz o co chodzi), pozostałe drzwi zamknij normalnie i przekreć kluczyk w drzwiach żeby zamknąć centralką.
Poczekaj 30 sekund jak alaram sie uzbroi (az czerwona dioda zacznie migac szybko) i pociągniej za klamke tych niedomkniętych drzwi. Alaram zacznie wyć a żeby go szybko wyłączyć przekręć kluczyk w drzwiach tak, jakbys normalnie otwierał drzwi.
A tak przy okazji słyszałem że ten alaram jest mało warty bo obejscie go zajmuje 10 sekund...Pozdrawiam
Zamknij auto, tylko zostaw opuszczona szybe. Poczekaj az dioda zacznie mrugac... Sprobuj wlaczyc zaplon lub otworzyc maske. Powinno wyc.Łuki MK III pisze:jak ten fabryczny alarm działa? ja nie sprawdzałem bo nie wiedziałem jak się go wyłącza myślę że jest podłączony pod klakson i poprostu po wzbudzeniu włącza się i wyje klakson:)
- Łuki MK III
- Ma gadane
- Kontakt:
- Łuki MK III
- Ma gadane
- Kontakt:
- Łuki MK III
- Ma gadane
- Kontakt:
- Łuki MK III
- Ma gadane
- Kontakt: