1. w Polsce obowiazuje ograniczenie do 90km/h ??? ciekawe ciekawe od kiedy ???? poczytaj lepiej przepisy drogowe -nikt nie mówi ze w miescie przy szkole leci 120 km/h -myslenie nie boli pakob,pakob pisze:Panowie Klubowicze- a gdzie Wy tak smigacie tymi swoimi golfami po te 190 -200 km/h przy ograniczeniu predkosci do 90 km/h w Polsce? Czyzby wszyscy jezdzili po niemieckich autostradach i tam testowali te swoje cudenka Bo poki co ja jezdzac swoim GTI po Polsce co rusz jestem wyprzedzany przez pseudotuningowcow w swoich 15 letnich autach A Panowie moderatorzy moze bardziej bedziemy wspolnie propagowac bezpieczna jazde na naszym forum a wstawili szlaban dla wariatow drogowych !!
2.jest juz w Polsce kilka dróg gdzie mozna rozwinac taka predkosc , nie powodujac zagrozenia w ruchu (trzeba tylko dobrze przewidywac i myslec za kierownica)- nieliczne autostrady (chociazby odcinek A4 wrocław - gliwice - katowice - jaworzno).
3.jezdze seryjnym GT , nic nie bede tuningował, i moj bolid ma 14 lat - nie jedno autko młodsze wiekiem sprawuje sie i wyglada gorzej,
4. wiem ze nie jestem SUPER kierowca ,ale pobrusic kazdy moze tylko trza z głowa tak zeby innym uzytkownikom drogi nie wyrzadzic szkody(pieszego to tez dotyczy),
5. obawiam sie ze przejechałem juz w zyciu wiecej kilometrów niz ty i jak do tej pory udało mi sie cało zawsze dojechac (ani jednego mandatu) ,nikomu nie wyrzadzajac szkody , owszem sa wariaci ,ale nie mozna podciagac pod to zaraz wszystkich (takze z forum)jezdzacych troszke powyzej przepisowej predkosci,