STOŻEk w MK II ,JAK NAJLEPIEJ ZAMONTOWAĆ????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Mam pdobna prosbe... moj mail to:Panther pisze:Borys, mam prosbe mozesz mi przeslac fotki jak masz zainstalowany ten stozek razem z blosem.
Chce sie do tego zabrac ale nie wiem jak heh. Z gory dzeki za fotki.
[email protected]
Pozdrawiam
[email protected]
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
z tego co zabadalem to ta wieksza rora podchodzila od spodu do obodowy filtra i lecialo z niej cieple powietrze ktore bylo blokowane taka klapka a znowu ona byla podlaczona do czegos takiego co mialo nia sterowac i z tego sterowania szla taka cienutka rureczka do gornej czesci obudowy filtra gdzie byyl jakis czujnik czy cos takiego i z niego rowniez wychodzi cienki wenzyk i idzie do wtrysku.(Naprawde cienki jak bys cztery zapalki zlozyl razem).
Zalozylem stozek i nie podlaczylem ani jednej tej wiekszej ani tego cenkiego werzyka.Bezpeoblemu pali jezidzi nawet wydaje mi sie ze lepiej ale nie wiem na ile to stozek bo wymienialem filtr paliwa i swiece.
pozdrawiam
[ Dodano: 31 Paź 2006 13:55 ]
ale panowie dziwiek jak sie mu laduje teraz do pieca to normalnie melodia dla ucha<miodzio>;))))szybciej wchodzi w wysokie obroty
Zalozylem stozek i nie podlaczylem ani jednej tej wiekszej ani tego cenkiego werzyka.Bezpeoblemu pali jezidzi nawet wydaje mi sie ze lepiej ale nie wiem na ile to stozek bo wymienialem filtr paliwa i swiece.
pozdrawiam
[ Dodano: 31 Paź 2006 13:55 ]
ale panowie dziwiek jak sie mu laduje teraz do pieca to normalnie melodia dla ucha<miodzio>;))))szybciej wchodzi w wysokie obroty
STOŻEk w MK II ,JAK NAJLEPIEJ ZAMONTOWAĆ????
Witam, troszkę odkopuje ale chciałbym sie upewnić co zrobić z rurką podciśnienia i rurą od ciepłego powietrza z kolektora ?