[MK2] czy mój silnik jest bezkolizyjny??????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK2] czy mój silnik jest bezkolizyjny??????
Witam mam mały problem, jak moge sie dowiedzieć czy mój silnik jest kolizyjny chyba dobrze to napisane. To jest tak 1991 r. 1.8 90 km GL. Za szybką odpowiedź będe wdzięczny. Aha i jestem nowy więc nie wiem czy czegoś w opisie nie pominołem. Pozdrawiam
[ Dodano: 08 Lis 2006 19:12 ]
aha nie wiem czy ważne jest na monowtrysku
[ Dodano: 08 Lis 2006 19:12 ]
aha nie wiem czy ważne jest na monowtrysku
A dzięki ślicznie za szybką odpowiedź. A nie mam zamiaru sprawdzac poprostu pasek mi sie naciagnol i chyba przeskoczyl o zombek albo dwa i zaplon mi sie przestawil no ale jutro go rozbieram wiec bede wszystko wiedzial i jeszcze jedno pytanko bo nie wiem nigdy nie mialem potrzeby sprawdzac aparat zaplonowy mam w tym golfiku chyba dobrze pisze stykowy albo bezstykowy za odpowiedz na to pytanko tez będe wdzięczny
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie widzę innej możliwości jak ta że ktoś wsadził platynki bo mu się hallotron zepsuł. Pisze w serwisówce czarno na białym. Od 85 roku tylko bezstykowe, ja miałem jetkę 1,8 z końca 84 i był bezstykowy. Czyli chodzi nawet pewnie o rok modelowy 85 (czyli od września 84.piotr2 pisze:a mam 88 i jest normalnie przerywacz w aparacie dlaczego?
Ostatnio zmieniony śr lis 08, 2006 22:20 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.