dokladnie tambulekk pisze:
JD: Hm może któregoś dnia podskocze, to tam pewnie koło byłem "trupiarni' :] masz na myśli ten punkcik gdzie robią instalacje gazowe ? Ostatnio miałem tam regulacje, i jak narazie jest OK.

pozdr
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dokladnie tambulekk pisze:
JD: Hm może któregoś dnia podskocze, to tam pewnie koło byłem "trupiarni' :] masz na myśli ten punkcik gdzie robią instalacje gazowe ? Ostatnio miałem tam regulacje, i jak narazie jest OK.
na tzw 1 biegu rozrusznik nie zakręci taka blokada dla zapominalskich. Dokładnie jest tak że rozrusznik kręci tylko w położeniu D i P na innych działa blokada ( jeździłem automatem 5 lat to wiem) więc niema obawy że odpali i pojedziebongo pisze:miałem na myśli na biegu czyli 1,jakbyś zostawił.Bo w zimie raczej recznego bym nie używał.
cyba że w zestawie jest czujnik położenia lewarka zmiany biegów (kwestia odpowiedniego umiejscowienia czujnika)bulekk pisze:Ps. Myśle że w manualach byłby większy problem, trzeba by autko zostawiać na luzie + ręczny.
sorry mój błąd (ach te moje literówki ) oczywiście miało być P i NCockney pisze:marek2907, D to drive, wiec pewnie miales na mysli P i N
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 116 gości