![food :food:](./images/smilies/food.gif)
![pub :pub:](./images/smilies/pub.gif)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
to mam toGlobus pisze:Budowa naprawa i eksploatacja poloneza
wiesz co, jakos nie zauwazylem zmiany.... moze cos w tym byc ale nie powinno to miec wplywu na hamulce no chyba ze lapie ci lewe powietrze pod webera to wtedy moze byc gorszy hamulec.InspBober pisze: I tu pytanie do was, czy nie zauwazlyliscie zmian w hamowaniu po swapie??
daj maila to ci wysle suplement. Co do lpg to pytaj chlopakow jak sobie poradzili.daro46 pisze:poprosze o dokładne ustawienia odo lpgmodyfikacje
no to juz wiesz co daje weberInspBober pisze:Na czas dalszych prac z weberem musiałem go zastopic tym co było seryjnie i jestem w szoku jaki wołowaty zrobił sie moj golfik
Jakto zamarza?? Przecierz jeszcze nie ma mrozow!? I jak to mozliwe ze nie masz ssania, teraz bez niego nie da sie jezdzic!KamilW pisze:zdarzy mi sie jak jest jeszcze nie zagrzany to zgasnie bo mu otworki zamarzaja, na zewnatrz jest dosc gruba warstwa lodu . Ale ja nie mam jeszcze ssania wiec to jest dopuszczalne, ssanie eliminuje ta niedogodnosc.
Przy przeplywie powietrza z duza predkoscia przez male otwory nastepuje zamarzanie zawartej w paliwie i powietrzu wody. No i zdarza mi sie czasem ze sobie dysze przymarznaInspBober pisze:Jakto zamarza?? Przecierz jeszcze nie ma mrozow!?
a ja nie mam z tym problemow... po prostu 5 razy kopniecie w pedal gazu przed odpaleniem, pali na dotyk a pozniej rowno 900 obr na minute i nie ma problemuInspBober pisze: I jak to mozliwe ze nie masz ssania, teraz bez niego nie da sie jezdzic!
moze masz racje, nie mam tego nawet jak zweryfikowac...t-tas pisze:zamarza bo chyba z tego co widziałem w innym Twoim temacie założony stożek z przodu jak się nie mylę i pobiera ci zimne powietrze ,a nie podgrzane-pewnie jakby było podgrzane to nawet "Przy przeplywie powietrza z duza predkoscia przez male otwory" by niezamarzało ale wtedy i inne osiągi(mniej powietrza w powietrzu)
opisz dokladnie co sie stalo?miał być ambitny projekt-będzie chyba przeróbka silnika
a takie miałem plany.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 38 gości