Golf MK2 pomocy problemy z benzyną
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Bruno77
- vag-podkarpacie.pl
- Kontakt:
Golf MK2 pomocy problemy z benzyną
mam golfa 1,3 gażnik+LPG na gazie jaździ super, na benzynie jak jest powyżej 5 stopni na polu to też ok. Problemy zaczynają się gdy są przymrozki na benzynie gaśnie, szarpie nim tak jak by benzyny mu brakowało, pompa paliwowa jest ok, gażnik raczej też ok. CO TO MOŻE BYĆ??????????? 

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=338716&p=4409474#p4409474
- Kamil Włodi
- Mały gagatek
- Kontakt:
A jak temperature złapie to jest lepiej ? moze to poprostu kwestia regulacji moze to filterek tez tak mam odpali ok a jak juz jade to obroty mi leca na dol az sobie zgasnie moze u mnie to bimetel w gazniku bo kiedys miałem takie problemy a po regulacji bylo ok potem czyszzenie gaznika i jest troche gozej ale da sie rade regulacja u mchanika powinna pomóc
lubie wiedziec co mam i czym jadę
GG 6546710
GOLFIK MK III 1.8 ADZ + LPG
Passata B5 1.6 AHL+LPG
GG 6546710
GOLFIK MK III 1.8 ADZ + LPG
Passata B5 1.6 AHL+LPG
- Brother
- Mały gagatek
- Kontakt:
Mam to samo jedzie i spadaja obroty az zgasnie ale po jakim czasie jak postoi na poboczu i zapale go to dziala normalnie . Co to jest bimetel ??pepo7 pisze:A jak temperature złapie to jest lepiej ? moze to poprostu kwestia regulacji moze to filterek tez tak mam odpali ok a jak juz jade to obroty mi leca na dol az sobie zgasnie moze u mnie to bimetel w gazniku bo kiedys miałem takie problemy a po regulacji bylo ok potem czyszzenie gaznika i jest troche gozej ale da sie rade regulacja u mchanika powinna pomóc
http://www.poznajsekret.pl/eko,sekret/?s=loza&p=5677
- Paweł Marek
- V.I.P.
sprężyna która w miarę rzogrzewania się silnika ustawia górną rozruchową przepustnicę w gaźniku do pozycji pionowej. jest w elemenncie 8 na obrazkuBrother pisze:Mam to samo jedzie i spadaja obroty az zgasnie ale po jakim czasie jak postoi na poboczu i zapale go to dziala normalnie . Co to jest bimetel ??

Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.