Niedziala mi ABS, podlaczylem go z kolega pod kopmpa i wyskoczyl taki błąd:
00532 P1750 Napięcie (B+)
i teraz pytanie co jest nie tak? co sie zepsulo, przeszukalem forum ale nic nie znalalzem

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak mi nie dzialal to mialem:MarcinWro pisze: 00532 P1750 Napięcie (B+)
Blad mogl sie pojawic wlasnie z tego powodu. Nie odpala sie z kabli, tak samo jak nie uzycza sie swojego aku na podpiecie kabli - chyba ze odepniesz klemy u siebie - nawet EKU moze siasc. Podednij VAGa, zczytaj i usun bledy.cinekGTI pisze:padł mi akumulator i paliłem go przez kable. Od tamtej pory go nie ładowałem..
Pod siedziskiem kanapy.MarcinWro pisze:a sterownik od absu ten caly gdzie jest? przy serwie czy gdzies jeszcze?
chyba aż tak strasznie nie jest ...Gitner pisze:Blad mogl sie pojawic wlasnie z tego powodu. Nie odpala sie z kabli, tak samo jak nie uzycza sie swojego aku na podpiecie kabli - chyba ze odepniesz klemy u siebie - nawet EKU moze siasc.
TUTAJ w tym temacie jest fotka jak to mniej wiecej wygląda pod kanapąGitner pisze:Pod siedziskiem kanapy.MarcinWro pisze:a sterownik od absu ten caly gdzie jest? przy serwie czy gdzies jeszcze?
jesteś z W-wy zastukaj na PW do Adamm - to jeden z forumowiczówcinekGTI pisze: A kto mi moze powiedziec, gdzie najtaniej mogę sprawdzić te błędy na vag-u. i ile to może kosztować ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 125 gości