![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
[ Dodano: Pon Lis 20, 2006 19:40 ]
Paweł Marek masz takiego golfera jak ja hehe dzis kupilem powiedz cos wiecej czego sie spodziewac pozdro!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Masz prawo tak uważać.I nie mam zamiaru wyprowadzać Cię z błędu.Wytłumacz mi jeszcze tylko co głupieje w autach z gaźnikowym zasilaniem.Po odkreceniu tego korka.Paweł Marek pisze:Odkręcasz korek. Powietrze idzie prze dziurę po korku, następnie przez kanał którym spływa olej od wałka rozrządu do skrzyni korbowej, stamtdąd przez wąż odmy i do weża którym silnik zasysa powietrze. odma dochodzi do układu ssącego między przepływką a przepustnicą, przepływka tej ilości powoetrza nie mierzy, ECU głupieje
nic. To dotyczy aut na wtrysku. Autor tematu ma trójkęcolltom pisze:Wytłumacz mi jeszcze tylko co głupieje w autach z gaźnikowym zasilaniem.Po odkreceniu tego korka.
nie kapuje, masz 2E GTI? bo w profilu napiałeś ABU. Co ci mogę napisać. Bedziesz napewno zadowolony, i nic nie rób z głowicągrybam pisze:Paweł Marek masz takiego golfera jak ja hehe dzis kupilem powiedz cos wiecej czego sie spodziewac pozdro!
Wiesz co to jest odma ? Wiesz co to za silnik 2E w mkIII ? Sądzisz że jest na gaźniku ?colltom pisze: Masz prawo tak uważać.I nie mam zamiaru wyprowadzać Cię z błędu.Wytłumacz mi jeszcze tylko co głupieje w autach z gaźnikowym zasilaniem.Po odkreceniu tego korka.
Pinhead pisze:Wiesz co to jest odma ? Wiesz co to za silnik 2E w mkIII ? Sądzisz że jest na gaźniku ?colltom pisze: Masz prawo tak uważać.I nie mam zamiaru wyprowadzać Cię z błędu.Wytłumacz mi jeszcze tylko co głupieje w autach z gaźnikowym zasilaniem.Po odkreceniu tego korka.![]()
grybam, To normalny objaw. Nie masz sie czym przejmować.
No właśnie a autor tego wątku wyraźnie napisał że po odkręceniu tego korka auto mu gaśnie.A kolega Paweł Marek twierdzi że tak ma być.el Kopyto pisze:A tycząc się twojej kwesti to jeszcze się nie spotkałem żeby odkręcenie korka oleju miało wpływ w silnikach zasilanych benzyną, inna sprawa jeśli zasilane jest gazem, to daje taki sam efekt jak ściągnięcie filtra powietrza, też samochód głupieje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 149 gości