Napiszę Ci na PW, ale nikomu nie powiem...barteKKK03 pisze:Skąd wiesz?
[Rallye G60] by jarecki & barteKKK03
Moderator: G0 Karcio
może i rallye nie znam się jeszcze aż tak na tych tematach ale są śliczne i chciałbym taką tapicerkę do swojego samochodziku, foteliki również...
A ile mogą kosztować rallye????
no za taką cene to raczej dla mnie nie jest osiągalne...duudii pisze:o ile dobrze pamiętam to był na otomoto i cena ok 4500-5500 zł nie pamiętam
może się wypowiedzą właściciele na ile utargowali
A ile mogą kosztować rallye????
Pora zmieniać swój swiat, więc zaczne od Golfika...
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ygd, tu chodzi znow o fotele z tego co wyczytalem
Morganelo, rallye to model golfa a fotele w nim to recaro
[ Dodano: 24 Lis 2006 20:46 ]
Morganelo, w scirocco tez sa skorzane i chyba tez recaro... bo od poczatku nie bardzo wiedzialem o ktore foteliki ci chodzi
Morganelo, rallye to model golfa a fotele w nim to recaro
[ Dodano: 24 Lis 2006 20:46 ]
Morganelo, w scirocco tez sa skorzane i chyba tez recaro... bo od poczatku nie bardzo wiedzialem o ktore foteliki ci chodzi
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- barteKKK03
- V.I.P.
Ceny są naprawdę zróżnicowane ale to raczej wyższa półka cenowa, części tez są drogie i to bardzoMorganelo pisze:A ile mogą kosztować rallye????
Tak, to też są Recaro, lecz niestety obite skóra przez poprzedniego właściciela i nie jest to już oryginalna tapicerkagrzaneczka997 pisze:Morganelo, w scirocco tez sa skorzane i chyba tez recaro
mnie chodzi o foteliki tak jak pisał grzaneczka997, to ile mogą kosztować takie foteliki recaro do mk2???
a jeśli chodzi o cene samochody rallye to spora jest rozbierzność i pewnie są to tylko i wyłącznie białe kruki wśród VW-ów...ygd pisze:Ile? od 3 do 300tyś
- barteKKK03
- V.I.P.
Taki wzór jak u mnie to rzecz nieosiągalna w Polsce, mówię konkretnie o takim wzorze tapicerki ale myślę że jak bym zawołał 1500 za same fotele to by nie było krzywdy dla kupującego Ale nie sprzedaje!!!Morganelo pisze:mnie chodzi o foteliki tak jak pisał grzaneczka997, to ile mogą kosztować takie foteliki recaro do mk2???
A jeśli chodzi o główny wątek tematu to jak dla mnie silniczek przedstawiony przez...
TheGwiazdor napisał/a:
Ja tam bym włożył do tego rallye 2.9 VR6 i do tego kompresor...
...jest to całkiem niezłym rozwiązaniem i chętnie widziałbym go u siebie:) ale to tylko marzenia:) cóż może kiedyś w dalekiej przyszłości...
TheGwiazdor napisał/a:
Ja tam bym włożył do tego rallye 2.9 VR6 i do tego kompresor...
...jest to całkiem niezłym rozwiązaniem i chętnie widziałbym go u siebie:) ale to tylko marzenia:) cóż może kiedyś w dalekiej przyszłości...
Czy 180PSI to dużo z 9A to się okaże przed Majem. Mój bez większych starań na digi1 ma mieć tyle. Za doradztwo w przeróbkach będę dziękował dwum osobom tylko, bo one stwierdziły, że jest to realne.ygd pisze:44konie przyrostu to bardzo dużo w przypadku wolnossącego motoru...jakoś trudno uwierzyć. Podobną moc miało białe MK2 z rallye frontem, na gaźnikach.
Oprócz jakiś mega wykręconych wałków musiałoby być zmieniona cała masa innych rzeczy.
Jeśli faktycznie są ostre wałki i kilka innych modów, ja bym oscylował w okolicach 160-165ps.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY