Zarejestrowałem się kilkanaście dni temu, więc trzeba coś w końcu napisać
Moje MK1 cabrio rocznik 1988 kupiłem klika dni temu od znanego wam tu wszytkim Daniela.
Nie zamieszczę narazie żadnego zdjęcia bo poprostu go nie mam a poza tym wygląda dzisiaj dokładnie tak jak na zdjęciach Daniela
Golfik jest naprawdę zadbany, bardzo ładny i warto było jechać 500 km z Poznania do Bochni żeby kupić taki okaz, ale.......wiadomo, że każdego z nas korci do zmian i nawet drobnych modyfikacji żeby nasze auto była tak naprawde nasze
Co mogę powiedzieć o planach.....
Nie jestem fanem robienia z auta choinki, montowania jakiś siatek, rur kanalizacyjnych zamias wydechów i płyty CD na lusterku.
Auto praktycznie pozostanie w niezmienionej formie bo to jest klasyk i uważam, że z tym mu najładniej do twarzy.
Nie oznacza to oczywiście, że nie zrobie nic
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
.
Zacząłem od kupna nowych felg BBS RM z oponami 195/50/15 - falgi są całe spolerowane, łącznie ze śrubami i wyglada to naprawdę pieknie.
Lada dzień przyjdą wszystkie przednie lampy cleary/chrom a w grudniu cleary tył.
Tapicerka zostanie zmieniona na całkowicie nową i nie będzie to skóra. Rozjaśnię troszkę wnętrze, ale szczegóły poznacie w przyszłości
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Parę drobnych dodatkow we wnętrzu z serii Wolfsburg Edition tak dla pikanteri, ale naprawdę nic wielkiego.
Audio: pewnie zaskocze wielu, ale na 99% zostanie zamontowane radio z odtwarzaczem kasetowym. Chciał bym żeby było takie samo jak w oryginale z 1988 roku, ale nie wiem dokładnie jaki to był model???? Jak ktoś z was wie to proszę o pomoc.
To narazie tyle.
Pozdrawiam