a wyjać i włożyć to męska sprawa...ą wracając do tematu - sprawdźcie sobie czy aby czasem nie macie luzuz na krzyżaku łaczącym rurę od kierownicy z przekłądnią tj maglownicą - bo u mnie się to wydało dopiero jak mi auto ukradli a ppotem odzyskałem szczątki tj zwłoki auta i wykręcajac włąsnie przekłądnię zdziwiłem się ze to tam był luzangela23x pisze:ale se nie wyciegnę
[mk2] duże luzy na kierownicy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
przy wspomaganiu - szukaj od swojego modelu(silnika) - dlatego że różnią się oznaczeniem literoym - czy w pracy się różnią to nie wiem. Jeśli masz węże dobre to tylko sama przekłądnia potrzebna + nowy płyn będzie potrzebny. A jesteś pewny ze to maglownica a nie pompa wspomy tak stuka?
[ Dodano: Czw Gru 07, 2006 6:06 pm ]
piszę o stukaniu bo o ile pamiętam z poprzedniego tematu co ci usunięto to coś tam o stukaniu napisałeś. I jeszcze jedno - możesz wyłączyć Caps-Lock?
piszę o stukaniu bo o ile pamiętam z poprzedniego tematu co ci usunięto to coś tam o stukaniu napisałeś. I jeszcze jedno - możesz wyłączyć Caps-Lock?
piszę o stukaniu bo o ile pamiętam z poprzedniego tematu co ci usunięto to coś tam o stukaniu napisałeś. I jeszcze jedno - możesz wyłączyć Caps-Lock?[/quote]
To nie wina pompy tak mi sie wydaje gdyz to stukniecie slychac dokladnie zza silnika i gdy skrecam kierownica i w pewnym dochodzi do tego pukniecia to az czuje to pod stopami z tego co juz poczytalem na forum to byc moze te krzyzaki.
Z tym Caps-Lockiem to byl ostatni raz
piszę o stukaniu bo o ile pamiętam z poprzedniego tematu co ci usunięto to coś tam o stukaniu napisałeś. I jeszcze jedno - możesz wyłączyć Caps-Lock?[/quote]
To nie wina pompy tak mi sie wydaje gdyz to stukniecie slychac dokladnie zza silnika i gdy skrecam kierownica i w pewnym dochodzi do tego pukniecia to az czuje to pod stopami z tego co juz poczytalem na forum to byc moze te krzyzaki.
Z tym Caps-Lockiem to byl ostatni raz
Jutro wlasnie mam zamiar zajechac do kumpla na warsztat.Zrobie tak jak mowisz.Dam znac co sie dokladnie dzieje.greg pisze:BORYS82, masz możliwość wjechać na kanał - jeden kręci kierownicą aż do stuknięcia a drugi dotykowo i słuchowo ustala gdzie jest stuknięcie - bi ja nie jestem przekonany ze to maglownica