ustawienie sprzegla
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
ustawienie sprzegla
jak ustawic sprzeglo w golfie III?????? LAPIE ZA WYSOKO!!!
Ostatnio zmieniony pn gru 11, 2006 21:11 przez RYCERZANDREW, łącznie zmieniany 1 raz.
vw golfy są najlepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Andrew:)
ja też mam linke.... i własnie niewiem jak je wyrególować jest tam przy lince gumowa podkładka z blaszką i ostatnio z ni ą troche kombinowałem raz podkładałem coś pod nią a raz szlifowałem i dało efekt ale na krótko jakies dwa tyg. i puźniej znowu jakoś dziwnie miękko wpada i wyskoko bierze... pewnie tarcza się koniczy, a czy można w jakiś inny spobób wyrególowac ?
Moja Furka-->
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=162478
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=162478
hydrauliczne to jest wspomaganie sprzegla, ale w niektorych samochodach
w golfach przewaznie jest linka
Jezeli masz koniec tarczy to go juz nie podciagniesz... bo nie ma na czym.
u mnie jest tak ze mam slaby docisk i czasmi jak gdzies przybuce to odrazu sie przypala i idzie do gory ale po jakims czasie ustawia sie tak jak bylo czyli kolo srodka (dlatego ze mam jeszcze dobra tarcze)
w golfach przewaznie jest linka
Jezeli masz koniec tarczy to go juz nie podciagniesz... bo nie ma na czym.
u mnie jest tak ze mam slaby docisk i czasmi jak gdzies przybuce to odrazu sie przypala i idzie do gory ale po jakims czasie ustawia sie tak jak bylo czyli kolo srodka (dlatego ze mam jeszcze dobra tarcze)
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
jak sprzeglo sie slizga to czuc zazwyczaj jest szarpanie i dziwny odglos
poza tym obroty rosna szybciej niz predkosc, jak bardzo sie slizga to moze nawet smierdziec. zazwyczaj na pierwszych biegach sie slizga chyba ze jest bardzo zuzyte
poza tym obroty rosna szybciej niz predkosc, jak bardzo sie slizga to moze nawet smierdziec. zazwyczaj na pierwszych biegach sie slizga chyba ze jest bardzo zuzyte
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV