[ Golf mk 2 ] by wojtek_sari, Jetta front str. 30
Moderator: G0 Karcio
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
grzaneczka997, No kombinuje strasznie, zaduzo pomyslow mam naraz:/ ale narazie puki nie ma caddyka to remontuje silnik:)
P.S. grzaneczka997, baterie wysiadly;/ przesle jutro:P
[ Dodano: 11 Gru 2006 22:04 ]
Misi3k, jeszcze troche zostalo:P ale poczekam do soboty:D
P.S. grzaneczka997, baterie wysiadly;/ przesle jutro:P
[ Dodano: 11 Gru 2006 22:04 ]
Misi3k, jeszcze troche zostalo:P ale poczekam do soboty:D
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
-
- Forum Master
- Kontakt:
Prace posuwaja sie powoli do przodu, naprade powoli:( jesli chodzi o mechanike to czekam az bedzie cieplo, bo lepiej sie robi;) Narazie tylko zmiany wizualne: Zalozylem galke "pileczke golfowa" (drazek czeka na skrocenie:)), kiere miekka od GTi, zawias supersporta -60/-40 i zakupilem od kolegi ASMO felgi Ronal turbo r10:) Sa w trakcie polerki bo ten mat mi wcale nie leży;/ Narazie sa oponki 175/55/15 i pozostana takie dopuki nie przeszczepie serca, potem marzą mi sie 195/45/15. No ale jak mowie czekamy do wiosny:( Postanowilem że calą elektryke bede przekładał, wiec digifiz tez pójdzie do srodeczka:) zielone szyby, zderzaki raczej pozostana wąskie, kubły czekaja na tapicera i wybor koloru;/ poluje na nakladki na nadkola i progi ale ciężko, ciężko:( Dzieki wielkie dla Grzaneczki997 za podtrzymywanie mnie na duchu i molestowanie do dalszych prac
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
wojtek_sari, nie ma za co caly czas czekam na postepy co si eprzejmujesz ze zimno? piecyk do garazu i remontuj silnik...
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
-
- Forum Master
- Kontakt:
Po glebokich namysleniach doszedlem do wniosku ze czas na kolejne GTi trafil sie taki:
Auto ma silnik 1.8 GTi 16V PL wiec "jedynie" 129 KM, kubly z III licnzik do 8000:) szerokie orginalne zdesie,dokladkje szeroka,miekka deske, szyby przeciemniane piecowo czarna podsufitke, granotowa podloge, tapicerke w bagazniku, wspomaganie, fajne alu i pare innych wypasow:] Jednak ja je kupilem szczegolnie dla silnika i nakladek na progi i nadkola, wiemy jaki to jest rarytas i jak ciezko to dostac, a jak juz sa to kasa ze szkoda gadac;/ Wiec lepiej kupic calego golfa:] Projekt sie bedzie rozwijac o czym bede informowal:]
A ronalki wygladaja narazie tak:
w miedzy czasie doszedl zawias supersport -60/-40 i teraz mam dwa;/
Auto ma silnik 1.8 GTi 16V PL wiec "jedynie" 129 KM, kubly z III licnzik do 8000:) szerokie orginalne zdesie,dokladkje szeroka,miekka deske, szyby przeciemniane piecowo czarna podsufitke, granotowa podloge, tapicerke w bagazniku, wspomaganie, fajne alu i pare innych wypasow:] Jednak ja je kupilem szczegolnie dla silnika i nakladek na progi i nadkola, wiemy jaki to jest rarytas i jak ciezko to dostac, a jak juz sa to kasa ze szkoda gadac;/ Wiec lepiej kupic calego golfa:] Projekt sie bedzie rozwijac o czym bede informowal:]
A ronalki wygladaja narazie tak:
w miedzy czasie doszedl zawias supersport -60/-40 i teraz mam dwa;/