stuki w zawieszeniu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
stuki w zawieszeniu
mam problem ze stukami w zawieszeniu co to jeszcze może być
z tyłu wymieniłem amorki i tuleje wahaczy
z przodu amorki + tuleje wahaczy przód i tył
i dalej cos stuka w zawieszeniu oczywiście znacznie mniej ale jednak a nie ma tego np w vento szwagra co tam jeszcze można podmienić
z tyłu wymieniłem amorki i tuleje wahaczy
z przodu amorki + tuleje wahaczy przód i tył
i dalej cos stuka w zawieszeniu oczywiście znacznie mniej ale jednak a nie ma tego np w vento szwagra co tam jeszcze można podmienić
to nie jest jakies mocne pukanie tylko słychac cos czego nie powinno bycdraper pisze:Mnie sie odkrecił sworzeń po kilku tysiącach i on strasznie pukał. tzn. jedna śruba sie poluzowała.
[ Dodano: 18 Gru 2006 16:01 ]
gumy stabilizatora nowe końcówki drążków betoneidos pisze:jesli masz stuki z przodu to stawiam na gumy od stabilizatora czasami taki objaw dają tez koncowki drazka kierowniczego, a jesli z tylu to jeszcze proponuje sprawdzic tlumik czy nie wyczepil sie z jakiejs gumy i nie wali w podloge
tłumik wali inaczej to tez nie jest to
- Christopherek
- Forum Killer
- Auto: Audi a4 b6 cabrio
- Silnik: Bfb
- Kontakt:
a może górne poduchy z łożyskami??u
Są-Vw Passat b6 variant 2.0 cbbb i Audi a4 b6 cabrio 1.8t bfb
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
Były-Vw golf mk3 1.8 aam, Vw golf mk4 1.9 arl, Vw golf mk3 2.0 ady, Vw polo 6n 1.6 ajv,Vw golf mk3 1.8 adz cabrio,Audi a4 b5 avant 1.9 avg, VwNew Beetle 1.8Tawv, Vw New Beetle 1.8T awu,Vw Passat b5fl variant 1.9avf
tył jest nowy a łożyska sprawdzęAUTOVAG pisze:PRZOD ŁOZYSKA SKRETNE AMORTYZATORÓW A TYŁ TULEJE TYLNEJ BELKI SPRAWDZ
[ Dodano: 19 Gru 2006 23:00 ]
jutro zobaczę co i jakJerzas pisze:Podnieść samochód i szaprać za koło góra dół i prawo lewo. Ogólnie na wszustkie strony.
Ja miałem zużyte opduchi i mi gorne mocowanie amora latało w gnieździe. Łatwo sprawdzić.