Cod do radio gdzie ??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- wojtek98
- Mały gagatek
- Kontakt:
Cod do radio gdzie ??
Gdzie w ksiazce od golfika jest zapisany cod do fabrycznego radyjka ?
Niema jak to stary dobry VW !
-
- Nowicjusz
Jesli masz z Niemiec sprowadzony, to w ksiazce Radioanlage alpha Bedienung czy cos takiego, ale ja, np mam wydarta ta czesc z ksiazki i nie mam kodu, a raczej programami typu VW Code Calculator nie zdobedziesz go (mi sie nie udalo), a z tego co sie orientuje to trzeba zczytac pamiec radia, by go rozkodowac (Jesli to Blaupunkt Alpha), nie wiem czy gra warta swieczki, ja kupilem po prostu nowe radio... Chociaz podobno jesli masz wszystkie dokumenty, to usluga nie jest droga w serwisie...
- wojtek98
- Mały gagatek
- Kontakt:
Juz sobie poradzilem
Sciagnalem z neta wsad do eproma zaprogramuje nowego eproma i go wlutuje, tego z radia niewykorzystam poprosu przy demontarzu urwala sie jedna nuzka
Mam co trzeba po swietach kupie eprom i go zaprogramuje , w hex edytorze odczytalem cod do radia z pliku ktory sciagnolem , jest rownierz mozliwosc wylaczenia kodu
Sciagnalem z neta wsad do eproma zaprogramuje nowego eproma i go wlutuje, tego z radia niewykorzystam poprosu przy demontarzu urwala sie jedna nuzka
Mam co trzeba po swietach kupie eprom i go zaprogramuje , w hex edytorze odczytalem cod do radia z pliku ktory sciagnolem , jest rownierz mozliwosc wylaczenia kodu
Niema jak to stary dobry VW !