BLACK [VW JETTA 2] by Savo
Moderator: G0 Karcio
Heh tak busik to amerykan Ford 3 litrowy v6 ale nie bede tutaj wiecej pisał w końcu to temat o moim sedaniku chodzi ci o adaptery zmieniające rozstaw pewno bo normalne dystanse poserzające są niepotrzebne felga jest juz i tak bardzoo sszeroka a pozatym ma et 15 co daje jej efekt bardzo ... dobrze wystaje z auta ....
Postanowiłem pokazać wnętrze auta w nocy mianowicie niebieskie podświetlenie które juz niedawno zakończyłem .. apropo radyjka to jest tymczasowe.. poniewaz chem wsadzic lepsze i niebieskie .... tutaj fotki
Postanowiłem pokazać wnętrze auta w nocy mianowicie niebieskie podświetlenie które juz niedawno zakończyłem .. apropo radyjka to jest tymczasowe.. poniewaz chem wsadzic lepsze i niebieskie .... tutaj fotki
Ostatnio zmieniony śr gru 27, 2006 02:18 przez Savo, łącznie zmieniany 2 razy.
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874
[color=#FF0000]KUPIE CZERWONE GRATY DO WNETRZA MK1 !![/color]
No kurde co tu dużo gadać. Ładniejszej Jetty nie widziałem. Pełen podziw dla tego człowieka. Gangsta Black, tylko jakieś Alu (ze 16cali) i będzie konkret. Ładnie podświetlona. Miodzio. Podoba mi się, ale nie powiem że jest idealna, żeby właściciel nie spoczął na laurach, tylko pracował nad autkiem dalej
Wypasiony "Dżedaj"
Pozdro
Wypasiony "Dżedaj"
Pozdro
- VWojtas
- Ma gadane
- Kontakt:
Wnetrze super zrobiles na diodach? Aaaa i jescze jedno gdzie Ty masz to radio osadzone? ;> Daj jak mozesz fotke normalnie za dnia jak mozesz
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
"...Dziadzia jest,dziadzia był,dziadzia będzie,dziadzia tu,dziadzia tam,dziadzia wszędzie,dziadzia gra,dziadzia ma,dziadzia przędzie patent na patencie to dziadzi orędzie,ziom!..."
-
- Gadatliwa bestia
- Auto: Octavia 1 '99
- Silnik: AEE
- Kontakt:
VWojtas, zapewne tak kolega to zrobił: http://vw2.info/vwforum/konsolka.html sam mam tak zrobione i jest to wygodne rozwiązanie bo nie trzeba ręki do góry podnosić jak się chce przełączyć coś (dobre dla leniwych ) no i radio jest gorzej widoczne z zewnątrz
- VWojtas
- Ma gadane
- Kontakt:
Dzieki bardzoVWojtas, zapewne tak kolega to zrobił: http://vw2.info/vwforum/konsolka.html sam mam tak zrobione i jest to wygodne rozwiązanie bo nie trzeba ręki do góry podnosić jak się chce przełączyć coś (dobre dla leniwych ) no i radio jest gorzej widoczne z zewnątrz
"...Dziadzia jest,dziadzia był,dziadzia będzie,dziadzia tu,dziadzia tam,dziadzia wszędzie,dziadzia gra,dziadzia ma,dziadzia przędzie patent na patencie to dziadzi orędzie,ziom!..."
a dosłownie radio zrobiłem tak jak w tym linku jest opisane .. ale nie sugerowałem się tym bo nawet tego niewidziałem zrobiłem tak ponieważ ... po pierwsze u góry na pulpicie nie wygodnie mi jest podnosić ręke lepiej na dole przy zmianie biegów zawsze idzie szybko podgłośnić po drugie mniej widoczne a po trzecie pulpit diesla troszke bardziej sie trzesie u góry a to przeszkadza wiadomo o co chodzi .... co do diód to w licznik są wsadzone takie które rozpraszają światło na boki ... a w przełącznikach są punktowe które swiecą przed siebie ..... to chyba na tyle
P.S ahaa a co do świateł tylnych to są robione sprejem specjalnym do lamp ... to jest tymczasowe bo juz mnie one od dawana denerwują ..bedą innę ...całkiem inne
P.S ahaa a co do świateł tylnych to są robione sprejem specjalnym do lamp ... to jest tymczasowe bo juz mnie one od dawana denerwują ..bedą innę ...całkiem inne
Ostatnio zmieniony śr gru 27, 2006 13:42 przez Savo, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja czarna Jetta - http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=75874