Montaz tempomatu, co i jak?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Montaz tempomatu, co i jak?
prosze o kilka rad co do montazu tempomatu i do kosztow.
pozdro
pozdro
Ostatnio zmieniony ndz lut 03, 2008 18:46 przez luki9222, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
Zależy tylko od fantazji montującego. W ASO by wzięli trochę, ale jedź do jakiegoś elektyyka z polecenia znajomego... To tylko kwestia zdjęcia poduszki i kierowincy (wylączyć aku i odczekać parę min), włożyć manetkę i poprowadzić przewód do sterownika. Tu w Przemyślu by wzięli mało, Wrocek jest droższym miastem... Trzeba pytac.luki9222 pisze:jakie sa koszty montazu
Pozdrawiam.
- mg-maciek
- Ma gadane
- Kontakt:
oo !
to mnie zaciekawiło że niby można tempomat zamątować zmieniając tylko manetkę i podłączając kabelki ????
właśnie dołączam się czy trzeba coś programować vagiem ???
przed chwilą doczytałem na ukcji że trzeba jednak jechać na vaga ale i tak ciekawa sprawa trzeba pomyśleć o tym bo super sprawa - miałem w moim poprzednim aucie
to mnie zaciekawiło że niby można tempomat zamątować zmieniając tylko manetkę i podłączając kabelki ????
właśnie dołączam się czy trzeba coś programować vagiem ???
przed chwilą doczytałem na ukcji że trzeba jednak jechać na vaga ale i tak ciekawa sprawa trzeba pomyśleć o tym bo super sprawa - miałem w moim poprzednim aucie
Ostatnio zmieniony śr maja 02, 2007 12:39 przez mg-maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtes3mkIII
- Ma gadane
- Kontakt: