[MK3] - Brzeczyk wlaczonych swiatel
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] - Brzeczyk wlaczonych swiatel
Witam,
Czy spotkal sie ktos z Was w sklepie z brzeczykiem ktory nie wydaje tylko buczenia (bzyczenia) ale jakis dzwiek. Tesciu ma Golfa V i ma bardzo przyjemny dzwiek gdy nie zgasi swiatel. Rowniez u kolegi w Opel Astra wydobywa sie delikatny gag. Ja mam zamontowany bzyczek Bosh - jak auto sprowadzilem to juz taki byl. Te ktore ogladalem na allegro to zwykle buzery.
P.S. Jak brzmi oryginalny brzeczyk? Czy gdybym taki dostal to wystarczy go tylko wtyknac w tablice z przekznikami - bo chyba tam jest montowany oryginal?
Pozdrawiam
Czy spotkal sie ktos z Was w sklepie z brzeczykiem ktory nie wydaje tylko buczenia (bzyczenia) ale jakis dzwiek. Tesciu ma Golfa V i ma bardzo przyjemny dzwiek gdy nie zgasi swiatel. Rowniez u kolegi w Opel Astra wydobywa sie delikatny gag. Ja mam zamontowany bzyczek Bosh - jak auto sprowadzilem to juz taki byl. Te ktore ogladalem na allegro to zwykle buzery.
P.S. Jak brzmi oryginalny brzeczyk? Czy gdybym taki dostal to wystarczy go tylko wtyknac w tablice z przekznikami - bo chyba tam jest montowany oryginal?
Pozdrawiam
bardzo łądny dźwięk ma bzyczek w Fordzie Probe - taki lekko dzwoniący gong - bardzo delikatny, w golfie mk4 też jest lepszu niż w mk3
[ Dodano: Nie Paź 22, 2006 9:47 pm ]
[ Dodano: Nie Paź 22, 2006 9:47 pm ]
tam zamontowny jest ale poszukaj porady bo jest na forum co i gdzie tj. jakie kable trzebva podpiąćNiCom pisze:Czy gdybym taki dostal to wystarczy go tylko wtyknac w tablice z przekznikami - bo chyba tam jest montowany oryginal?
Re: [MK3] - Brzeczyk wlaczonych swiatel
oryginalny ma oznaczenie nr 36NiCom pisze:Czy gdybym taki dostal to wystarczy go tylko wtyknac w tablice z przekznikami - bo chyba tam jest montowany oryginal?
przypomnę:NiCom pisze:A jaki ma symbol oryginalny brzeczyk?
w MK3 sygnał nie wyłączonych świateł to przekaźnik nr 36 dolny rząd 3 od lewej
spisz sobie symbole (zdjęcia udostepnione dzięki Dawca_Nerek
http://img144.imageshack.us/my.php?imag ... 5853ts.jpg
http://img144.imageshack.us/my.php?imag ... 5847za.jpg
dodatko powiem że nie koniecznie musi Ci działać jak już bedziesz miał ten przekaźnik
więcej info
TUTAJ na Forum
Ostatnio zmieniony pn paź 23, 2006 11:27 przez RobertP, łącznie zmieniany 1 raz.
- grzechu2410nn
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
http://www.foto-markowski.pl/bzyczek.pdf
)) i wszystkojasne
[ Dodano: 02 Sty 2007 20:09 ]
a ten przekaznik nie bzyczy on tylko podaje impulsy i prac a sam bzyczej jast wlutownay na plycie licznika
)) i wszystkojasne
[ Dodano: 02 Sty 2007 20:09 ]
a ten przekaznik nie bzyczy on tylko podaje impulsy i prac a sam bzyczej jast wlutownay na plycie licznika
Macbu