Witam,
mam temacik może dla niektórych błachy ale z upierdliwą rzeczą.
tzn z tyłu w półce (mk2 '87)wyłamały mi się obydwa te zawiasy i teraz jak otwieram w klapę półka wpada do bagażnika, próbowałem te wyłamane części kleić suoer glutem i poxipolem ale to efekt na kilka dnia. jazda po Polskich dziurach od razu daje swe znaki i jak półka troszkę podskakuje od razu puszcza łączenie.
więc nasuwa się putanie czy jest coś dobrego do sklejenia tych elementów czy można wymienić całe te plastiki co utrzymują tylnią półkę
pozdrawiam
tylnia półka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tez mam ten problem tylko z jednej strony, spróbuj skleic jakąś żywicą epoksydową, są takie zestawy żywica dwuskładnikowa + kawałek maty z włukien, można tym dobrze podkleić, a jak jeszcze wzmocnisz to matą to napewno będzie trzymało, nie będzie to wygladało zbyt estetycznie ale moza to potem zamalowac spreyem a zreztą od góry i tak nic niewidać. Zestaw taki kupisz w lepiej wypozażonym sklepie z farbami,chemią budowlana itp lub w sklepie modelarskim jak masz taki gdzieś w okolicy albo w sklepie z duperelami do żaglówek (ja tam to dostałem) kleją tym kadłuby.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Oo===w===oO