golf III gti ABF
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- trabirider
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
póki co silnik prezentuje się następujaco, ta druga listwa jest zrobiona na szybko, na przewodach gumowyhc, docelowo jednak zrobie listwe metalową.
[ Dodano: Sob Sty 06, 2007 12:31 pm ]
czekam na wolne dni, żeby wszytsko ogarnąć do kupy. Jeszcze musze stożek w zimne miejsce wsadzić i pare drobiazgów poprawić.
[ Dodano: Sob Sty 06, 2007 12:31 pm ]
czekam na wolne dni, żeby wszytsko ogarnąć do kupy. Jeszcze musze stożek w zimne miejsce wsadzić i pare drobiazgów poprawić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no nareszcie są pierwsze wykresy. Narazie nie wystroiłem go dokładnie, bo niestety na szybko jechałem na hamownie i kabla do kompa zapomiałem. Więc póki co autko wystrojone na ulicy przez Coobcia ( gość się zna na rzeczy!!).
Prezentuje sie to tak( są dwa na jednym, mam zamontowane MBC, więc problemy z regulacją boostu nie ma ):
[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 8:19 pm ]
może w piatek będzie dokładne strojenie na hamowni. Muszę jeszcze zrobić sprytny guziczek, żeby nie trzebabyło manualnie bawić się z MBC.
Prezentuje sie to tak( są dwa na jednym, mam zamontowane MBC, więc problemy z regulacją boostu nie ma ):
[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 8:19 pm ]
może w piatek będzie dokładne strojenie na hamowni. Muszę jeszcze zrobić sprytny guziczek, żeby nie trzebabyło manualnie bawić się z MBC.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no narazie jest tylko tak, w piatek może się jeszcze zapłonem pobawimy i kto wie?? Szczególnie trzeba poprawić w dolnym zakresie, bo mocno przelany, AFR ok 10
[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 8:58 pm ]
ale chyba nie było by tej mocy bez nowego znaczka w przedniej atrapie 16V i to czerwonego ( takie są najszybsze ), napewno dzięki niemu tak ładnie to wyszło!!
[ Dodano: Sro Sty 10, 2007 8:58 pm ]
ale chyba nie było by tej mocy bez nowego znaczka w przedniej atrapie 16V i to czerwonego ( takie są najszybsze ), napewno dzięki niemu tak ładnie to wyszło!!
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"