Po wymianie kabli problem pozostał
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Po wymianie kabli problem pozostał
Witam jakiśmiesiąc temu prosiłem o rade ponieważ mój golf przy wilgotnej pogodzie i rozgrzanym silniku miał objaw spadających obrotó nawet do zera i gasł. Zgodnie z poradą wymieniłem kable na nowe, problem znikł na około miesiąc a teraz znowu to samo !!!
Pomózcie co to moze być jest to dość uciążliwe. Na dodatek przy dodaniu gwałtownie gazu muli.
Pomózcie co to moze być jest to dość uciążliwe. Na dodatek przy dodaniu gwałtownie gazu muli.
przemo
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Przewody
Przewody sa niemieckiej firmy która robi zamienniki i takie tanie nie były.
A jesli układ paliwowy to od czego zaczać ?
A jesli układ paliwowy to od czego zaczać ?
przemo
- tomekzabrze
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
PRZEWODY
Przewody jakie załorzyłem są firmy BERU. Jedyne niemieckie zamienniki orginału z metalowymi końcówkami.
Sprubuje wymienić świece kopułke i palec zabacze co będzie. Jak to nie pomoże to już niewiem.
Narazie dzięki za radey
Sprubuje wymienić świece kopułke i palec zabacze co będzie. Jak to nie pomoże to już niewiem.
Narazie dzięki za radey
przemo
-
- Nowicjusz
- tomekzabrze
- Użytkownik
- Kontakt:
Beru bardzo dobre musialy kolo 150 zl kosztowac.......a czemu sie tak upieras zna metalowe koncowki ? przez ktore jst wieksze prawdopodbieniesto przebitki.......u mnie jak gosc gazzakladal i w jednym i drugim samochodzie zaraz mi scigal zmoich beru te metalowe koncowki............ na beru mam zrobione okolo 24 tys na gazie i zero problemow......
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Kable
Zaglondałem po ciemku i na kabelkach nic sie nie dzieje żadnych iskier. Czyli raczej nie kable
wkońcu mają miesiąc.
Zobacze ten palec i kopulke a w końcu cewke
wkońcu mają miesiąc.
Zobacze ten palec i kopulke a w końcu cewke
przemo