Mk III: odpala i gaśnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mk III: odpala i gaśnie
tak mnie dzis golfina zaskoczyla rano, odpalam go a on zapala i gasnie i tak kilka razy az wkoncu zrezygnowalem. CZas od zapalenia do zgasniecia to moze 1sekunada. Pozniej probowalem wcisnac mu pedal gazu ale reakcja byla taka sama - zgasl. Silnik byl zimny bo po nocy, ale czasami mialem tak ze temperaturka byla 90st i np. zgasl mi na swiatłach (ja mu w gaz a on zgasł ) i sytuacja jak powyzej odpalam raz a on gasnie, drugi raz gasnie, trzeci raz i uff zapalil.
Sadze ze to cos z przepustnica ale nie jestem na tyle oblatany zeby samemu stwierdzic, mechanik twierdzi ze cos z elektronika. Pewnie jedyna rada jechac na komputer?
motor ABD 95r
Sadze ze to cos z przepustnica ale nie jestem na tyle oblatany zeby samemu stwierdzic, mechanik twierdzi ze cos z elektronika. Pewnie jedyna rada jechac na komputer?
motor ABD 95r
_the orange beast_
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A ja podepne się do postu i zapytam gdzie dostać tę żaróweczke co siedzi w kluczyku bo u mnie jest ukręcona ?? Jaka jest jej orientacyjna cena??Corvax pisze:Po zmianie modelowej w 94 roku były immo montowane i sądze że Twój je ma.
Poznać mozna po kluczyku - Z tego co pamiętam wszystkie z serii AH miały immo
Dużo problemu aby ją wymienić??
[quote="Corvax"]Po zmianie modelowej w 94 roku były immo montowane i sądze że Twój je ma.
Chciałbym zeby to było tylko to. Jeden kluczyk ma włoski z napisem "Italy" to chyba nie jest orginal i jego uzywam i jest nierozbieralny.
Spojrze w domu czy tamten ma jakis immo. Pewien jestem ze jest orginal i niestety nie mam takiej zaróweczki jak n/z wyzej.
Chciałbym zeby to było tylko to. Jeden kluczyk ma włoski z napisem "Italy" to chyba nie jest orginal i jego uzywam i jest nierozbieralny.
Spojrze w domu czy tamten ma jakis immo. Pewien jestem ze jest orginal i niestety nie mam takiej zaróweczki jak n/z wyzej.
_the orange beast_
Wsadź diodę i po bólubriano pisze:A ja podepne się do postu i zapytam gdzie dostać tę żaróweczke co siedzi w kluczyku bo u mnie jest ukręcona ?? Jaka jest jej orientacyjna cena??Corvax pisze:Po zmianie modelowej w 94 roku były immo montowane i sądze że Twój je ma.
Poznać mozna po kluczyku - Z tego co pamiętam wszystkie z serii AH miały immo
Dużo problemu aby ją wymienić??
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB