jaki interfejs wybrac do mk3 1.8 ABS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dostalem dzisiaj ten zestawik o ktorym pisalem i po zainstalowaniu sterownikow i podlaczeniu go do fury i wlanczam vag-com robie test portow i pisze ze nie wykryto interfejs ale port jest ok
kupel mowil ze mial cos takiego kiedys u siebie ponoc musze miec starsza wersje programu vag - com 3.11 mam do was prosbe moze ktos z was ma ten programik prosze was o rady co to moze byc
dodam ze mam go podlaczonego do wejscia usb w laptopie
kupel mowil ze mial cos takiego kiedys u siebie ponoc musze miec starsza wersje programu vag - com 3.11 mam do was prosbe moze ktos z was ma ten programik prosze was o rady co to moze byc
dodam ze mam go podlaczonego do wejscia usb w laptopie
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer
jojo204, ten: http://www.ross-tech.com/vag-com/download/archives.html
PitrekT, a te prorramiki, które wkleiłem powyżej? Looknij na nie- mam te 409 po prawej i ten 311 u dołu. Oba są dobre?
Pozdrawiam.
[ Dodano: 17 Sty 2007 19:00 ]
jojo204, sprawdz manager urządzeń- tam Ci pokaże, czy prawidłowo się zainstalował fejs. Jeśli nie, to włóż płytę i kliknij żeby zainstalować, wybierz zaawansowane a potem- zeby pobrał sterowniki z CD i wszystko się zrobi samo.
Też tak miałem.
Pozdrawiam.
PitrekT, a te prorramiki, które wkleiłem powyżej? Looknij na nie- mam te 409 po prawej i ten 311 u dołu. Oba są dobre?
Pozdrawiam.
[ Dodano: 17 Sty 2007 19:00 ]
jojo204, sprawdz manager urządzeń- tam Ci pokaże, czy prawidłowo się zainstalował fejs. Jeśli nie, to włóż płytę i kliknij żeby zainstalować, wybierz zaawansowane a potem- zeby pobrał sterowniki z CD i wszystko się zrobi samo.
Też tak miałem.
Pozdrawiam.
- Grzesiekk1982
- VWGolf.pl Killer