Wymiana końcówek wtrysków w AAZ??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana końcówek wtrysków w AAZ??
Musze wymienic u kolegi końcówki bo juz leja znacie jakies konkretne do tego modelu, jeżeli tak to w jakiej cenie. Może ktos wymieniał wtryski od innego modelu do AAZ???? jezeli tak to z jakiego pasuja i jaki jest efekt. Dzieki za szybką odpowiedź.
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
nie potrafie Ci odpowiedziec na to pytanie. Slyszalem jedynie, ze sa wydajniejsze i zakladaja je do dlubanych AAZ. Osobiscie, sprobowalbym je zalozycPinkFloyd pisze:zaprzal możesz mi sprecyzowac w czym sa leprze i poza ich założeniem trzeba będzie cos jeszcze wyregulować dlatego, ze są inne niż fabryka przewidziała????
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
- leo...
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
niczym - mechanicznie jeden badziew z tym że o różnych ciśnieniach otwarcia ... pamietaj żeby po wymianie końcówek ustawić ciśnienie otwarcia - to ma istotny wpływ na jakość rozpylania (spalania)PinkFloyd pisze:zaprzal możesz mi sprecyzowac w czym sa leprze i poza ich założeniem trzeba będzie cos jeszcze wyregulować dlatego, ze są inne niż fabryka przewidziała????
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
tomcio666, nie orietuje sie, trzeba by poczytac na vwdiesel.net
wiesz jak jest, kiedys byl temat o stalowych uszczelkach pod glowice od 1.9td do 1.6td i tez ludzie krzyczeli, ze sie nie da, a jakos ja i pare osob juz z takimi uszczelkami jezdzi. Musisz sam poszukac info
wiesz jak jest, kiedys byl temat o stalowych uszczelkach pod glowice od 1.9td do 1.6td i tez ludzie krzyczeli, ze sie nie da, a jakos ja i pare osob juz z takimi uszczelkami jezdzi. Musisz sam poszukac info
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]