Co sadzicie o podlokietnikach z allegro?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co sadzicie o podlokietnikach z allegro?
na allegro sa "dedykowane" podlokietniki do golfa w cenie 243 zl. co sadzicie o tym sprzecie?
- Maćko1979
- Użytkownik
- Kontakt:
To zalezy jednemu taki podłokietnik przeszkadza drugiemu nie. Akurat w MK4 mi fabryczny nie podchodzi słuzy mi raczej jako schowek niz podłokietnik, przy zmianie biegów mi przeszkadza, w recznym akurat nie. A na ten przyklad w PASKU juz nawet przy oryginalnym podłokietniku jest problem z recznym. Tak jak powiedzial kkkubek, to rzecz gustu. Moze ktos ma taki podłokietnik załozony to wtedy sobie dokładnie obadasz co i jak moze bedzie ci pasował.
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
Myślę że lepiej dołożyć stówkę i kupić używany oryginał. Liczy się jakość.
Mi osobiście podłokietnik w niczym nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie. Kiedy mam uniesiony całkowicie do góry to jakoś dziwnie nie mam co z łokciem zrobic, ale to oczywiście kwestia przyzwyczajenia.
Ogólnie uważam że taki podłokietnik znakomicie podnosi komfort podróżowania (szczególnie w trasie, ale nie tylko) i nieźle prezentuje się w aucie.
Mi osobiście podłokietnik w niczym nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie. Kiedy mam uniesiony całkowicie do góry to jakoś dziwnie nie mam co z łokciem zrobic, ale to oczywiście kwestia przyzwyczajenia.
Ogólnie uważam że taki podłokietnik znakomicie podnosi komfort podróżowania (szczególnie w trasie, ale nie tylko) i nieźle prezentuje się w aucie.
ja miałem taki w mk3. Kupiony via allegro w warszawskiej firmie, nazwy nie pamietam ale była na Modlińskiej chyba. Polecam, w ogole inna jazda.Można na allegro kupić o wiele tańszy. Mój kosztował 70zł.
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.