Amortyzatory przód.... Jakie???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Amortyzatory przód.... Jakie???
witam
przyprowadziłem swojego gofra w pazdzierniku i widocznie starczyło mu juz polskich dróg zeby przednie amorki skonczyły zywot...
powiedzicie mi czy ma sens kupywanie takich amorów za 50 zł http://moto.allegro.pl/item160729948_am ... lumna.html
czy lepiej kupic cos lepszego na te niby daje 2 lata gwarancji i sam nie wiem co zrobic...
przyprowadziłem swojego gofra w pazdzierniku i widocznie starczyło mu juz polskich dróg zeby przednie amorki skonczyły zywot...
powiedzicie mi czy ma sens kupywanie takich amorów za 50 zł http://moto.allegro.pl/item160729948_am ... lumna.html
czy lepiej kupic cos lepszego na te niby daje 2 lata gwarancji i sam nie wiem co zrobic...
Ostatnio zmieniony ndz lut 25, 2007 17:19 przez jakub1000, łącznie zmieniany 1 raz.
na początku był chaos potem ktoś stworzył GOLFA
- mlody87
- Gadatliwa bestia
- Auto: MK3 USA Turbo i MK4 GTD
- Silnik: auq+
- Kontakt:
Ja bym proponował zakręcic sie koło jakiejs hurtowni motoryzacyjnej i kupic kayabe najlepiej amorki olejowe,nie zadne tam gazowe bo na nasze drogi sie nie sprawdzają. A co do GPD niejestem przekonany,jakość tych amorów niejest najlepsza,moze wytrzymują 50-60tysi ale tłumienia nawet nowe niebedą miały takiego dobrego jak renomowane amory.
[ Dodano: 02 Lut 2007 21:42 ]
PS. Sam ostatnio wymieniałem komplet amorków u siebie i wybrałem KYB, nie zapomnij po wymianie amorów z przodu pojechac na geometrie
[ Dodano: 02 Lut 2007 21:42 ]
PS. Sam ostatnio wymieniałem komplet amorków u siebie i wybrałem KYB, nie zapomnij po wymianie amorów z przodu pojechac na geometrie
VW forever..
tak musisz ustawić zbieżność bo po wymianie zmienia się kąt a co do amorów to się nic nie przejmuj bedą tłumiły elegancko GPD to nowa firma i nie wypuszcza bubli tylko chce nałapać klientów a tak szczerze mówiąc to KYB-a też potrafi zrobić takie buble że wstyd to że tanie nie znaczy złe założy i porozmawiamy wtedy jak przedstawi swoje wrażenia
Witam,
Pokusiło mnie i kupiłem z allegro te amorki GPD na przód... 48pln/szt.
Założyłem je wczoraj, jak narazie jest ok. Musze tylko na geometrie kół podjechać.
Golfik ładnie pokonuje wykopy, nic nie stuka(przy okazji końcówki drążków wymieniłem) i oby tak dalej. Sam jestem ciekaw ile zrobie km na tych amorach...
Podejrzewam, że gdybym dysponował większą gotówką to pewnie bym kupił sachs`a albo bilsteina... no ale i tak przy tej cenie z robocizną i wszystkimi częsciami pozbyłem sie prawie 400pln :/
oby chociaż 2 lata polataly...
Pokusiło mnie i kupiłem z allegro te amorki GPD na przód... 48pln/szt.
Założyłem je wczoraj, jak narazie jest ok. Musze tylko na geometrie kół podjechać.
Golfik ładnie pokonuje wykopy, nic nie stuka(przy okazji końcówki drążków wymieniłem) i oby tak dalej. Sam jestem ciekaw ile zrobie km na tych amorach...
Podejrzewam, że gdybym dysponował większą gotówką to pewnie bym kupił sachs`a albo bilsteina... no ale i tak przy tej cenie z robocizną i wszystkimi częsciami pozbyłem sie prawie 400pln :/
oby chociaż 2 lata polataly...