Osłonki pod klamki golf II
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Osłonki pod klamki golf II
Witam wszystkich Forumowiczów. Jedno pytanko-czy ktoś z Panów wie gdzie można nabyć "wklęsłe" osłonki pod klamki do golfa II? Jest to coś w rodzaju miseczek, które montuje się pod plastik klamki-zapobiega to troszkę "drapaniu lakieru pod klamkA przez panie z długimi paznokciami ". Tak na serio-to mam pod klamką dziurę po niecodziennym gościu , który próbował się dostyać do wnętrza za pomocą-np. łoma. chciałbym zakryć to miejsce-przedtem wyrównując blachę i zabezpieczając podkładem antykorozyjnym. Może ktoś coś wie gdzie ten wynalazek mozna kupić, zdobyć...Bardzo prosze o jakiś namiar-Pozrdawiam
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
yO!
A ja poluje na takie jak na zdjeciu... chyba w PL ich nigdzie nie dostane wiec zaczne poszukiwania na ebay'u...bo miec musze miec
A tak przy okazji, to niektorzy widzialem ze maja takie oslonki plastikowe obok klamek,cos jakby anty wlamaniowe...czy ktos wie gdzie mozna to kupic? Lub kto to produkuje?
pozdrf
A ja poluje na takie jak na zdjeciu... chyba w PL ich nigdzie nie dostane wiec zaczne poszukiwania na ebay'u...bo miec musze miec
A tak przy okazji, to niektorzy widzialem ze maja takie oslonki plastikowe obok klamek,cos jakby anty wlamaniowe...czy ktos wie gdzie mozna to kupic? Lub kto to produkuje?
pozdrf
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
.::deKrzychu::.
Sky's the limit!
Sky's the limit!
ja też takie dzisiaj widziałem(antywłamaniowe) i również chętnie bym je nabył, a jak chodzi o te kevlarowe(albo pseudo kevlarowe) to jest świetna rzecz, również w razie czego jestem chętny (miałem takie w mk1 i oszczędzają lakier)
I'm love in MK. Zanabyte digifiz, abs, tempomat, elektryczne lusterka i podgrzewane fotele czekają na swoją kolej :)))