GT TDI 96' AFN+ by Masakra //// SPRZEDAM \\\\
Moderator: G0 Karcio
to mamy bliznacze golfy tez sie zastanawialem czy powinien miec abs i poduchyMaReEK pisze:Ale czad! Mam identycznego golfa! Normalnie kopia! Identyczne wyposażenie, full wypas i też nie ma ABSu i poduch. Myślałem, że może wystrzelone, ale chyba jednak nie. Identyczna tapicera, pierwszy raz takiego samego widze! Jedynie felunek mam inny, poza tym identyczny i też sprowadzony z Francji!
jak bede mial troche czasu to postaram sie przetlumaczyc wyposazenie z tej naklejki.....Gitner pisze:Z naklejki w bagazniku mozna odczytac co mial na wypasie (ad: poduch i absu)..
Pozdro
Gitner
wiem, teraz troche i tak sie podniósł - country a nie terenowka.....Fredi88 pisze:bardzo fajny... ale szkoda ze nie zglebisz go troche bo jak terenowka wyglada
nie zglebiam (chyba) bo przy tych 17..... to i teraz jest ciezko (kola o nadkola obcieraja)
na wiosne bede musial cos pomyslec moze o nowych super hiper utwardzonych ale gleba raczej nieeeeee pzdr
wszystko bardzo ładnie
fotele Cie nie gniotą w pupę?? bo jak tak to chętnie sie z Tobą zamienię:) Mam taki sam wzor tapicerki i jestem otwarty na propozycje:)
pozdrawiam
fotele Cie nie gniotą w pupę?? bo jak tak to chętnie sie z Tobą zamienię:) Mam taki sam wzor tapicerki i jestem otwarty na propozycje:)
pozdrawiam
https://www.facebook.com/BadPhotographer?ref=hl" onclick="window.open(this.href);return false;