Chiptuning turbodiesla - gdzie?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- jacekd
- Nowicjusz
- Auto: MK6 TSI160
- Silnik: CAVD
No to mysle ze bezapelacyjnie Master/sMathrix pisze:Mieszkam w okolicach Warszawy i chcialbym sie dowiedziec jaka firma tuningowa cieszy sie najlepsza renoma i doswiadczeniem w dziedzinie chiptuningu dieselkow.
A konkretnie?? Bo jak narazie to jakies ogolniki walisz i prawde mowiac podniecasz sie firma, ktora nie ma renomy w swiadku wirusowanych TDIMekto pisze:Ok 3 lat temu byłem z kolegą u nich i robili chipa w oktawii 1.9tdi i powiem wam że wyniki mnie zaskoczyły ponieważ było widać różnicę.
MK6 HL - TSI160
A ja widzialem na oczy ich dwa softy i dziekuje bardzo. Pozatym opinie ma taka jak Cowboy pisze....Mekto pisze:Firma naprawdę profesjonalana - cały dzień testów auta i dostrajania co i jak. Nic w stylu - podjeżdżasz 30 min i zrobione. W tym momencie firma nosi nazwę Ecusoft i mieści się w Bielsu-Białej i jeśli chcesz miec to dobrze zrobione to warto podjechać. Firma zmieniła nazwę tylko na terenie Polski w niemczech nadal jest mtm.
BTW: byla kiedys beka z tego ze miesci sie na ul. Cmentarnej i to tyle jesli chodzi o zywotnosc auta po ich chipsach
Nowa siedziba - GDANSK ul. PRZEMIAN 2 (boczna od starogardzkiej)
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
jacekd pisze:Mathrix napisał/a:
Mieszkam w okolicach Warszawy i chcialbym sie dowiedziec jaka firma tuningowa cieszy sie najlepsza renoma i doswiadczeniem w dziedzinie chiptuningu dieselkow.
No to mysle ze bezapelacyjnie Master/s
dodam od siebie DIAGTRONIK - bardzo miła obsługa
... jeżeli zalezy Ci na renomie możesz jeszcze VTG odwiedzić..
jak chcesz mieć za rozsądne pieniądze <1000 PLN wal do uysego do Łodzi - widziałem jego ostatni soft do ARL-a i bardzo ładnie wyciągnął kiepską serię 142 km...na 184km z max momentem przy 3200 rpm