dziekipaja pisze:Kefir jesteś prze gość. Golf jest niesamowity. No i jeszcze ren swap. Na raz cały temat przeczytałem. RESPEKT!!!! Pozdro i powiedzenia życze

Moderator: G0 Karcio
trzeba was w niepewnosci potrzymac troche hehegrzaneczka997 pisze:Masa, porusze twoj problem i powiem ze moglbys zalozyc hamulce z mk3 gt albo mk2 g60... rozstaw 4x100... silniki od mk2 do mk3 pasuja...
Sorry za OT
k3fir, kiedy jakies foty z postepow prac?? cos sie obijasz?? :>
czasu bylo troche jak pisalem wczesniej do pracy na 6-14 na 15 warsztat i wychodzilem 18-19 czasem dluzej, pozniej juz od 9 do 19 w warsztacie siedzialem i robilem niebieskiegoghoost pisze:k3fir ludzie jezdzacy golfami dziela sie na entuzjastow i pasjonatow, widac ze Ty nalezysz do tych drugich... podziwiam nie tyle samochod /ktory jest wyjechany w kosmos/ ale Twoj wklad pracy, jak Ty znajdujesz czas na to wszystko...
pzdr
dzieki i powodzenia przy pracachgt2 pisze:no nareszcie przebrnołem cały temat i powiem ci tak. chłopie stwożyłeś cudo nie samochód należą ci sie wielkie brawa i taki wielki. Obrałeś całkiem inną droge niż ja robisz wszystko po kolei ja zabrałem sie za wszystko naraz i silnik i buda i wyszła
bo teraz albo na piechote albo polonezem śmigam . Tak czy siak twój golfik jest piękny i niech taki pozostanie 4ever jeszcze raz
i pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości